moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΧριστίναΤσιλιγκίρη: "Δεδομένη επιτυχία"

ΧριστίναΤσιλιγκίρη: "Δεδομένη επιτυχία"


"Η επιτυχία της διοργάνωσης είναι δεδομένη και όλοι όσοι εργάζονται γι' αυτήν δουλεύουν ακούραστα, με μεγάλο ενθουσιασμό, για να είναι επιτυχημένη".

Σε αυτά στάθηκε η γενική διευθύντρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, στο πλαίσιο του αφιερώματος της εφημερίδας «ΦΩΣ των Σπορ», στη ομάδα πόλο γυναικών του συλλόγου μας  ενόψει του Final 4 του Champions League που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 24-25 Απριλίου στον Πειραιά και στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», με τη συμμετοχή των Ουίπεστ, Σαμπαντέλ, Κίνεφ Κίρισι και των ερυθρόλευκων.  
Μιλώντας για την ανάληψη της σπουδαίας διοργάνωσης από την ελληνική ομάδα, η κ. Τσιλιγκίρη τονίσε:

«O στόχος του Ολυμπιακού σε αυτό το Final 4 δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, αλλά και το οργανωτικό μέρος. Κάθε διοργάνωση έχει πολλές πτυχές και πολύ δουλειά, στο περιθώριο αυτών που βλέπουν οι θεατές. Η αλλαγή που έγινε από το ΟΑΚΑ στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά μας πήγε πίσω από άποψη χρόνου, ωστόσο ήμασταν σχετικά έτοιμοι, καθώς κάθε διοργανωτής οφείλει να έχει ένα συμπληρωματικό σχέδιο.

Στην πραγματικότητα και επειδή το κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων δεν είναι η φυσική μας έδρα, έπρεπε να έχουμε εναλλακτική λύση, ώστε η διοργάνωση να μη φύγει εκτός Ελλάδας. Καταφέραμε λοιπόν να επιστρατεύσουμε το Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, ώστε να υποδεχτεί τους αγώνες. Γνωρίζουμε ότι η διοργάνωση ενός Champions League, σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως αθλήματος, αποτελεί μια σημαντική υπόθεση. Θα έρθει η αφρόκρεμα των ομάδων και πλήθος διαπιστευμένων ανθρώπων, επίσημων και καλεσμένων. Πρέπει λοιπόν να μεταμορφώσουμε το κολυμβητήριό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: