moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Super League:Τα αποτελεσματα της 25ης αγωνιστικης

Super League:Τα αποτελεσματα της 25ης αγωνιστικης



Μεγάλος νικητής του ντέρμπυ των «αιωνίων» ήταν ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 2-1 στη Λεωφόρο επί του αγνώριστου τα τελευταία παιχνίδια Ολυμπιακού και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου, καθώς μείωσε στους τρεις βαθμούς την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μαζουακού με αυτογκόλ από γύρισμα του Πράνιτς να δίνει το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό και τον Πέτριτς στο 78΄ από μεγάλο λάθος του Μιλιβόγεβιτς να κάνει από κοντά το 2-0. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ απλά μείωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ από εκτέλεση φάουλ σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα απαράδεκτα επεισόδια που συνέβησαν μία περίπου ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας όταν οπαδοί ων γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μόλις εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Ολυμπιακού για ζέσταμα.
Νικηφόρα πέρασε ο ΠΑΟΚ από την Βέροια με 3-1 με σκόρερς τους Περέϊρα (10΄), Βίτορ (28΄) και Νομπόα (42΄), απέναντι στην Βέροια που το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντουμίτρου στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης.
Την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του στην Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο Αστέρας που διέσυρε με 6-1 στην Τρίπολη τον ΟΦΗ και έμεινε μόνος στην 4η θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μπαράλες με χατ τρυκ (4΄, 41΄, 79΄), Μάσα (45΄, 66΄) και Φακούντο (90+1΄) απέναντι στον καταπονημένο ΟΦΗ που πέτυχε στο 88΄ με τον Λαμπρόπουλο με πέναλτυ το γκολ της τιμής.
Στο 0-0 έμειναν Πανθρακικός και Παναιτωλικός σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 83΄ με τον Ντε Σόουζα που εκτέλεσε πέναλτυ που απέκρουσε ο Μπρακάλι. Η ομάδα του Αγρινίου είχε δοκάρι στο 27΄ με τον Ρουσκουγιέδα.
Στην 6η θέση της βαιμολογίας ανέβηκε η Ξάνθη με τη νίκη άνευ αγώνος με 3-0 επί της Νίκης Βόλου και «συγκατοικεί» με τον ΠΑΣ Γιάννενα που σκόνταψε στην Λέσβο χάνοντας με 1-0 από την Καλλονή. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 3ο λεπτό ο Πετρόπουλος.
Σημαντικό βαθμό «τσίμπησε» η Κέρκυρα στα Χανιά αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 από τον Πλατανιά. Ο Φάμπιο στο 28΄ άνοιξε στο σκορ για την Κέρκυρα ενώ ο Τέτε στο 49΄ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους που είχαν και ένα δοκάρι στο 10΄ με τον Τόρες.
Μεγάλη νίκη πήρε στο 80΄ ο Πανιώνιος με 1-0 με τον Οικονόμου επί του Λεβαδειακού και ξέφυγε σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τους Κολοβό (12΄) και Πιντερ (37΄).
Η 25η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα 23/2 με τον αγώνα Εργοτέλης – Ατρόμητος.

Εργοτέλης - Ατρόμητος pre game

Εργοτέλης Ατρόμητος
Με την αναμέτρηση Εργοτέλης - Ατρόμητος κλείνει η 25η αγωνιστική της Superleague. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων.
Σπουδαία αναμέτρηση το απόγευμα της Δευτέρας στην Κρήτη. Ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο "γεντί κουλε", καθώς στο Παγκρήτιο γίνονται έργα για να επισκευαστεί το σκέπαστρο.
Οι κίτρινοι θέλουν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά από την 14η θέση και την παραμονή στους δυο πόντους, ενώ ο Ατρόμητος θέλει να πλησιάσει κι άλλο στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Εργοτέλης - Ατρόμητος 19:30 (NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Ξεκινάμε με τον φιλοξενούμενο Ατρόμητο. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει στη διάθεση του τον Παπάζογλου που αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις, ενώ εκτός έμειναν και οι: Τσέναμο, Γεωργίου, Λημνιός, Παπασπύρος.
Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Μαρσελίνιο, Αγκουαζί, Καράσκο, Κοντοές, Ναπολεόνι, Ούμπιντες.
Συνεχίζουμε με τον Εργοτέλη. Ο Γιάννης Ματζουρακης είδε τον Σάββα Γκέντσουγλου να μην ξεπερνά την γρίπη που τον "χτύπησε" κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει ακόμα τους: Λεονάρντο, Γιοβάνοβιτς και Μπρουσέλη.
Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοφ, Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Ρέντζας, Τζανακάκης, Πίτσος, Λουβιόν, Γκορκς, Φίντελεφ, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Μπόε – Καν, Μπρούνο, Ολαϊτάν, Χουλά, Γιουσούφ, Τζίλας, Σολάρι και Καλέ.

Σε αγώνες για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Πανθρακικός-Παναιτωλικός    0-0
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα           1-0
Βέροια-ΠΑΟΚ                         1-3
Νίκη Βόλου-Ξάνθη                  0-3 (α.α.)
Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ          6-1
Πανιώνιος-Λεβαδειακός          1-0
Πλατανιάς-Κέρκυρα                1-1
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός     2-1
Εργοτέλης-Ατρόμητος           23/2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
                                  ΑΓ. ΒΑΘ.
1. Ολυμπιακός             25    58
2. Παναθηναϊκός          25    55
3. ΠΑΟΚ                      25    50
4. Αστέρας Τρίπολης    25    44
5. Παναιτωλικός          25    42
6. ΠΑΣ Γιάννινα           25    37
. Ξάνθη                       25    37
8. Ατρόμητος               23    34
. Βέροια                       25    34
10. Καλλονή                 25   31
. Κέρκυρα                     25   31
12. Πανθρακικός            25   28
. Πανιώνιος                   25   28
14. Πλατανιάς Χανίων    25   27
15. Λεβαδειακός             24  22
. Εργοτέλης                   24   22
17. ΟΦΗ                        24  13
18. Νίκη Βόλου              25   -6

* Στον ΟΦΗ έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών

** Η Νίκη Βόλου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα
 Πανθρακικός-Παναιτωλικός    0-0
Ο ωραίος και ο μοιραίος. Ο Ράφαελ κράτησε όρθιο τον Παναιτωλικό στο ματς με τον Πανθρακικό, καθώς απέκρουσε πέναλτι του Ιγκόρ στο 83' και οι δύο ομάδες πήραν σε γενικές γραμμές αυτό που άξιζαν (0-0).

Αρχάγγελος… Ράφαελ
Άγγιξε τη νίκη, αλλά τελικά δεν την πήρε. Πανθρακικός και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι (0-0) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στην Κομοτηνή, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από το ματς, καθώς κέρδισε πέναλτι στο 83’ με τον Ιγκόρ που ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Μαλεζά, αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων νικήθηκε από τον Ράφαελ.
Δοκάρι με τον Ρουσκουγιέδα είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 27’, όταν και εκτέλεσε φάουλ ο μέσος των Αγρινιωτών.
Τους 28 βαθμούς έφθασαν οι γηπεδούχοι και τους 42 οι φιλοξενούμενοι, που έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα της παιχνίδια, αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ρομέου (Κάσες 58'), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ίγκορ, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Τζάνης (Μάρτινς 77'), Ποτουρίδης
Στον πάγκο παρέμειναν παρέμειναν οι Πασχλάκης, Χασομέρης, Μπαλδά, Βιγιαφάνε, Σέτι.
Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Κουτρομάνος, Γοδόι, Ρουσκουγιέδα (Μύγας 74'), Μαρτίνεζ, Κάπελ (Θεοδωρίδης 80'), Άλβες (Μορένο 66')
Στον πάγκο παρέμειναν οι Στεφανάκος, Κούσας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας, βοηθοί Δαμιανός Ευθυμιάδης, Νικόλαος Καραϊσαρίδης 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας.
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής 

Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Μία, δύο, τρεις, στο τέταρτο παιχνίδι η Καλλονή τα κατάφερε! Παρά το «σφυροκόπημα» του ΠΑΣ, οι νησιώτες άντεξαν και πήραν μεγάλη «ανάσα» (1-0), κόβοντας το δρόμο των αντιπάλων τους για τα πλέι οφ.

Και ξανά προς τη δόξα τράβα
Την βαθμολογική «ανάσα» που χρειαζόταν για να μην μπλέξει σε περιπέτειες πήρε η Καλλονή!
Οι νησιώτες με το παρθενικό τέρμα του Πετρόπουλου (3’) έκαμψαν την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), που είδε το «σφυροκόπημά» του -κυρίως στο πρώτο μέρος- να πηγαίνει στα… σκουπίδια.
Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα για την ομάδα του Βλάχου, δεύτερη διαδοχική ήττα για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» που χάνει έδαφος για την υπέρβαση των πλέι οφ. Από ένα δοκάρι για τους δύο αντιπάλους.
Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Γιορέντε, Κριπιντίρης, Ρόχας (74’ Μίνγκας), Καλτσάς, Πετρόπουλος (65’ Μαρσέλο), Μανούσος (84’ Λεοζίνιο), Χουάνμα
Στον πάγκο των νησιωτών: Δαύκου, Ναβάρο, Πιπίνης, Χωριανόπουλος
ΠΑΣ: Βελλίδης, Ίλιτς, Χαρίσης, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Μπέριος, Μανιάς, Τσάβες, Στρούνα (85’ Αυγενικού), Τζημόπουλος, Ακόστα
Στον πάγκο των Ηπειρωτών: Σωτηρίου, Ηλιάδης, Κρητικός, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Γιάκος

Βέροια - ΠΑΟΚ 1-3

Ύστερα από έναν μήνα ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 τη Βέροια. Σούπερ πρώτο μέρος από τον Δικέφαλο και πανέμορφα γκολ με Περέιρα, Βίτορ και Νομπόα. Δικαιούταν κάτι περισσότερο από το 1-3 η ομάδα της Ημαθίας στο δεύτερο μέρος.
Χαμόγελα μετά από πολύ καιρό πρόσφερε ο ΠΑΟΚ στους οπαδούς του, καθώς κέρδισε με 3-1 στη Βέροια, κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη παρουσιάζοντας στοιχεία που είχε στην αρχή της περιόδου (πίεση ψηλά, αντεπιθέσεις με πλάνο και παιχνίδι από τα άκρα) πέτυχε τρία πανέμορφα γκολ. Ωστόσο, στο β΄ μέρος, η κακή αμυντικά αλλά πολύ ποιοτική επιθετικά Βέροια μείωσε σε 3-1 και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, αν οι παίκτες της ήταν πιο εύστοχοι.
Στα αξιοσημείωτα του ματς τα ξεφωνητά των περίπου 1000 οπαδών του Δικεφάλου στην ΠΑΕ και τον Βρύζα (στον υπό παραίτηση τεχνικό διευθυντη με χυδαίο τρόπο), αλλά και των οπαδών της Βέροιας στα επίσημα, στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδη.
Η ταυτότητα του αγώνα Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Βέροιας
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (90'+2' Πούγγουρας), Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης (84' Κίτσιου), Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα, Μα'κ (81' Πόζογλου), Περέιρα
Βέροια: Τζινάρ, Όστοιτς, Ραούλ Μπράβο, Βέρζτος, Νέτο, Τάτος (53' Κάμπορα), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Μπεν (73' Γεωργιάδης), Μπαρκάν (53' Ναζλίδης), Βεργώνης
Γκολ: 10' Περέιρα, 28' Mιγκέλ Βίτορ, 42' Νομπόα, 61' Ντουμίτρου
Κάρτες: 13' Βίτορ, 23' Ραούλ Μπράβο, 33' Κόστα, 39' Γκολάσα, 68' Τζινάρ, 75' Παπαγιαννόπουλος, 85' Κάτσε, 85' Κάμπορα, 90' Πόζογλου
ΔιαιτητήςΑριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 1-0

Οι παίκτες του Πανιώνιου αν και αγχώθηκαν νίκησαν με 1-0 τον Λεβαδειακό και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα όσον αφορά την παραμονή.
Ένα παιχνίδι επιθετικός μονόλογος για τον Πανιώνιο έγινε στην Νέα Σμύρνη, με τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να επικρατούν κατά κράτος των αντιπάλων τους. Το γκολ άργησε να έρθει, όμως στο 80ο λεπτό ο Οικονόμου χάρισε το τρίποντο με κεφαλιά, μετά από τραγική έξοδο του Σηφάκη. Ο Λεβαδειακός είχε μία καλή στιγμή με το δοκάρι του Πίντερ, όμως από εκεί και πέρα δεν έκανε κάτι άλλο.

Η ταυτότητα του αγώνα 

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης (Ηπείρου), Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας) 4ος: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Κολοβός (Ιμπαγάσα 69'), Μπουμάλ (Μπακασέτας 59'), Φούντας, Γιάννου (Γκέζος 90').
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Σηφάκης, Στάθης, Τομάς, Τριποτσέρης, Σκέμπης, Πίντερ, Ζίτο, Ορτέγκα, Μπουσταμάντε (Κατίδης 58'), Γκόμες (Μρντάκοβιτς 84'), Μάντζιος.
Γκολ: Οικονόμου (κεφαλιά 80')
Κάρτες

Πλατανιάς - Κέρκυρα 1-1

Τα γκολ των Τετέ και Φάμπιο διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 στην Κρήτη, ανάμεσα σε Πλατανιά και Κέρκυρα, με τους Φαίακες να χαμογελούν περισσότερο με αυτό το αποτέλεσμα.
Ο Πλατανιάς ήταν φανερά ανώτερος από την Κέρκυρα, αλλά η δεύτερη πιο ουσιαστική από τον πρώτο με αποτέλεσμα το ισόπαλο 1-1, διαμορφωθέν από τα γκολ των Τετέ και Φάμπιο, να μοιάζει δίκαιο.
Οι Φαίακες με τον εκτός έδρας βαθμό, συνεχίζουν να βρίσκονται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αντίθετα ο Πλατανιάς παραμένει στη 14η θέση, πέντε βαθμούς πάνω από τον Εργοτέλη, που όμως έχει ματς λιγότερο καθώς αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, τη Δευτέρα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Περιβόλια
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος
Βοηθοί: Δημήτριος Γκάκας, Κωνσταντίνος Ποντίκης
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Αγκιλέρα, Ιτούα, Ζαραδούκας, Τετέ, Μαχαμάτ, Κάσιο (69' Γουνδουλάκης), Μιλούνοβιτς (75' Ζιλβάν), Γκαβιλάν, Τόρες (81' Γιακουμάκης)
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Χουμπούτια, Ντιμιτρόβσκι, Ντιόγκο, Ανδρεόπουλος, Ναγιάρ (48' Γκόμες), Φάμπιο, Γκαζαριάν (91' Χαβίτο), Κάικουτ (73' Λεάλ), Μαρκόβσκι
Γκολ: 49' Τετέ / 28' Φάμπιο
Κάρτες: 26' Μιλούνοβιτς, 63' Τόρες / 16' Ντιμιτρόβσκι, 47' Ναγιάρ, 51' Γκαζαριάν

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 6-1

Με σβηστές μηχανές ο Αστέρας νίκησε 6-1 τον ΟΦΗ στο ''Θ. Κολοκοτρώνης'', επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Μπαράλες (4', 41', 79'), Μάσα (45'+1', 66') και Πάρα (90'+1) τα γκολ των Αρκάδων, μείωσε ο Λαμπρόπουλος (89').
Σε μια πανεύκολη νίκη έφτασε ο Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή (22/2), που συνέτριψε με 5-1 τον ΟΦΗ. Ανώτεροι και πιο ποιοτική η ομάδα της Αρκαδίας, που αν έπαιζε σε φουλ ρυθμούς σε όλο το 90λεπτο, το σκορ θα μπορούσε να εκτοξευτεί πιο ψηλά.
Από την άλλη, ένας ΟΦΗ εμφανώς καταπονημένος από τα συνεχή ματς με τους ίδιους και τους ίδιους παίκτες να αγωνίζονται. Χωρίς αρχή μέση και τέλος η ομάδα του Ηρακλείου, που κατέστη ανέφικτο να κοιτάξει στα μάτια τον Αστέρα. Μοιραία υποτάχθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ''Θ. Κολοκοτρώνης''
Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας)
Βοηθοί: Ζυγούρης (Αιτ/νίας), Κάλφογλου (Θεσπρωτίας)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Αλόκο, Μουνάφο (70' Τιε Μπι), Ιγκλέσιας, Μάσα (69΄Πάρα), Ρόλε (76' Νίκο), Γιαννιώτας, Μπαράλες
ΟΦΗ (Ν. Ανστόπουλος): Λορία, Ροβίθης (77' Μανιδάκης), Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μαραθιανός (46' Περογαμβράκης), Τζορτζ
Γκολ: Μπαράλες (4', 41', 79'), Μάσα (45'+1', 66'), Πάρα (90'+1')
Κάρτες: Ιγκλέσιας (63') - Τζορτζ (39'), Δαμιανάκης (42')


Παναθηναικος-Ολυμπιακος 2-1

Το ντέρμπι βάφτηκε «πράσινο» και ο Παναθηναϊκός με το 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό έφτασε στο -3, υπενθυμίζοντας σε όλους πως είναι ακόμα Κυριακή της Αποκριάς και το πρωτάθλημα έχει δρόμο!
Αποφασισμένος να παίξει τα ρέστα του στο δεύτερο ημίχρονο και μεταμορφωμένος προς το καλύτερο σε σχέση με το πρώτο, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό και πλέον βρίσκεται σε απόσταση βολής από τον αντίπαλό του.
Με αυτογκόλ του Μασουάκου στο 49’ και σουτ του Πέτριτς στο 78’ ήρθε η νίκη για τους «πράσινους», δοκάρι είχε ο Μήτρογλου στο 70’. Στην τελευταία φάση του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό σκορ ο Τσόρι. Διαβάστε τι σημαίνει αυτό το τέρμα εδώ.
Πέτριτς, Νάνο (του δευτέρου ημιχρόνου), Ταυλαρίδης οι κορυφαίοι του «τριφυλλιού», ο Ντουρμάζ ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Πειραιωτών.
Ένταση και επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα, με οπαδούς να εισέρχονται στο γήπεδο.
inner
 
Όταν ο Τσόρι μείωνε στο τελικό 2-1, το ρολόι έδειχνε 97’ και δεν μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε διαφορά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον τελικό νικητή. Πιθανότατα όμως αποδειχθεί σημαντικό, αφού χάρη σε αυτό το «τριφύλλι» δεν έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας και εάν φτάσουμε σε ένα τέτοιο σενάριο, η καλύτερη επίθεση είναι εκείνη που θα κρίνει τον τίτλο.

inner

Πλέον, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -3 από την κορυφή κι ελπίζει γνωρίζοντας πως δεν έχει το πάνω χέρι σε αυτό το μπρα-ντε-φερ. Ας μην ξεχνάμε βέβαια, πως οι χαμένοι αυτού του ντέρμπι έχουν (το λιγότερο) δύο παραπάνω ματς και μάλιστα δύσκολα και κομβικά (με ΑΕΚ στο Κύπελλο και Ντνιεπρ στην Ευρώπη), πράγμα που σε συνδυασμό με την ψυχολογία που φέρνει μια τέτοια ήττα ίσως παίξει το ρόλο του.

Ταμείο για όλους στο τέλος…

inner

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός (Μέντες), Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς (89’ Κλωναρίδης), Καρέλης (61’ Ατζαγκούν), Μπεργκ.
Στον πάγκο: Κοτσόλης, Χουχούμης, Μαυρίας, Νίνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μασουακού, Σαντάνα, Σιόβας, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ (85’ Αφελάι), Ντοσεβί (74’ Τσόρι), Φορτούνης (65’ Χάρα), Μήτρογλου
Στον πάγκο: Μέγερι, Εντινγκά, Κασάμι, Σαλίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια: