moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 (pics&videos)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 (pics&videos)

Μέσα στη βροχή, ο Παναθηναϊκός  νικησε τον Ολυμπιακό με 2-1 και μειώνοντας τη διαφορά στους 3 βαθμούς. Μαζουακού (αυτογκόλ) και Πέτριτς οι σκόρερ της μεγάλης νίκης των "πρασίνων". Ο Τσόρι "κράτησε" ανοιχτή την υπόθεση ισοβαθμία με το γκολ στις καθυστερήσεις που κράτησε, ήταν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Δηλαδή, αν οι δυο ομάδες βρεθούν μαζί στην κορυφή. Με 2-0 θα έπαιρνε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Με 2-1 θα μετρήσει η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, που μέχρι στιγμής έχει ο Ολυμπιακός!
Μέχρι, βέβαια, να τελειώσει το πρωτάθλημα κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει.



Στο ματς, που ξεκίνησε με πολεμικές επιχειρήσεις, με την αστυνομία να αποκρούσει την εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού, παίχθηκε και μπάλα.

Εντάξει, το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός, στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου, ήταν "κομβικό" με την έννοια ότι προέρχεται αμέσως μετά από το πεναλτυ που δεν δοθηκε στον Σαντανα απο τον διαιτητη Σιδηροπουλο και μετα την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού (Ντουρμάζ) και είναι ... αυτογκόλ. Αλλά για το ότι ο Μαζουακού δεν μπόρεσε να διώξει, δεν φταίνε οι "πράσινοι". Αντίθετα, αυτό το τυχερό γκολ, ο ΠΑΟ το διαχειρίστηκε με τον ιδανικότερο τρόπο.
Έκανε το παιχνίδι του, όπως έπρεπε. Όπως άρμοζε σε ένα γηπεδούχο, που κέρδιζερ μεγάλα κομμάτια αυτοπεποίθησης, εκμεταλλευόταν όλες τις αδυναμίες του Ολυμπιακού, με τους παίκτες του να πηγαίνουν πρωτοι στην μπάλα και να κερδίζουν φάση με την φάση, το πλεονέκτημα. Άλλωστε ο Ολυμπιακός όπως στην Ουκρανία, μόλις δέχθηκε το γκολ, ξεκουρδίστηκε. Μέχρι να συνέλθει, να αναθαρρήσει, ο ΠΑΟ είχε κυριαρχήσει.
Κι ήταν φανερό, ότι κάποιο "άλλο" λάθος, από την εύθραυστη άμυνα του Ολυμπιακού θα γινόταν. Δεν το έκανε αμυντικός, το διέπραξε ο Μιλιβόγεβιτς, που έστρωσε την μπάλα στον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς για το 2-0. Ήταν η χαριστική βολή. Ο ΠΑΟ είχε κυριαρχήσει με χειρουργική ακρίβεια. Και το μόνο λάθος του ήταν ότι ... βιάστηκε να πανηγυρίσει, δίνοντας στον αντίπαλό του την ευκαιρία να απειλήσει και στο τέλος να βάλει ένα γκολ, που ενδεχομένως να αποδειχθεί καθοριστικό!

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακου

Ο Ντουρμάζ έχασε το γκολ που έκρινε το ματς, ο Ντομίνγκες πέτυχε το γκολ που μπορεί να δώσει ένα πρωτάθλημα.
Δύσκολα θα βρούμε διακριθέντες σε ένα ματς, όπου ο Ολυμπιακός ήταν κακός, αλλά θα δώσουμε τον τίτλο στον Τσόρι Ντομίνγκες, που κακώς δεν χρησιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα.
Ρομπέρτο: Για ένα ακόμη ματς προδόθηκε από την άμυνά του, χωρίς να έχει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε, καθώς το πρώτο προήλθε από αυτογκόλ του Μαζουακού και στο δεύτερο ο Πέτριτς εκτέλεσε... πέναλτι. Tρία αυτογκόλ σε δυο ματς (προσθέτουμε και του Κιέβου), σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Μαζουακού: Συνέχισε τις κακές εμφανίσεις, στο πρώτο μέρος δεν απειλήθηκε η πλευρά του γιατί κράτησε τη θέση του ο Ντοσεβί, αλλά το αυτογκόλ που πέτυχε χωρίς μάλιστα να δεχθεί πίεση, έκρινε κατά μεγάλο ποσοστό και το ματς.

Ελαμπντελαουί: Κράτησε στο πρώτο μέρος την πλευρά του, αλλά στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός φόρτωσε από αριστερά και βρέθηκε πολλές φορές με παίκτη παραπάνω, με αποτέλεσμα ο Νορβηγός να εκτεθεί.

Σαντάνα: Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε διακριθέντα τον Βραζιλιάνο επειδή δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αφού στο τρακάρισμα με τον Μιλιβόγεβιτς έφταιγε περισσότερο ο Σέρβος. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες στον αέρα.

Σιόβας: Το ίδιο ισχύει και για τον Σιόβα, που μπορούσε βέβαια να διορθώσει το λάθος του Μιλιβόγεβιτς στο δεύτερο γκολ, αλλά το τρακάρισμα των συμπαικτών του, αιφνιδίασε και τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Μιλιβόγεβιτς: 'Έδωσε και έφαγε κλωτσιές, αλλά δεν βοήθησε την ανάπτυξη της ομάδας του, ενώ δεν διακρίθηκε και στο ανασταλτικό κομμάτι. Γενικά δεν ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε, αλλά και ποιός ξεχώρισε; Και μην ξεχνάμε το τραγικό λάθος, απ' όπου προήλθε το δεύτερο γκολ του αντιπάλου.

Μανιάτης: Ο γνωστός Μανιάτης, έτρεξε αριστερά και δεξιά, αρκετές φορές άσκοπα, ενώ του κάθισαν φάσεις που μπορούσε να πετύχει γκολ, αλλά δεν είναι το χαρακτηριστικό του, γι' αυτό και απέτυχε.

Φορτούνης: 'Ηταν... αόρατος όσο αγωνίσθηκε δεν τον αισθάνθηκε ο αντίπαλος και δεν πρόσφερε αυτά που έπρεπε και κακώς αντικαταστάθηκε τόσο αργά, αφού φαινόταν από νωρίς ότι δεν του πήγαινε το παιχνίδι.

Ντουρμάζ: Ο παίκτης κλειδί του αγώνα, καθώς έχασε το γκολ που μπορούσε να χρίσει νικητή τον Ολυμπιακό, αφού στην αμέσως επόμενη φάση άνοιξε το σκορ ο Παναθηναϊκός. Ήταν πιο κινητικός από τους άλλους επιθετικούς, αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορεί να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι;

Ντοσεβί: Κινητικός, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Απλά στο πρώτο μέρος βοήθησε ανασταλτικά τον Μαζουακού, δεν τα κατάφερε όμως στο επιθετικό κομμάτι του ματς.

Μήτρογλου: Τον... λιάνισε ο Ταυλαρίδης, ο οποίος δέχθηκε πολύ αργά την κίτρινη κάρτα, αφού έκανε πολλά σκληρά φάουλ νωρίτερα χωρίς να τον παρατηρήσει ο διαιτητής. Είχε την κεφαλιά που χτύπησε στο πάνω μέρος του δοκαριού.

Ντομίνγκες: Πέτυχε το γκολ που μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό ένα πρωτάθλημα, αφού με το 2-0 ο Παναθηναϊκός τερμάτιζε πρώτος λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Έπρεπε να χρησιμοποιηθεί νωρίτερα, γιατί όχι και στην αρχική ενδεκάδα.

Χάρα: Δεν κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες, αφού όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η κλωτσιά έπεφτε σύννεφο. Το πάλεψε όσο μπορούσε.

Αφελάι: 'Επαιξε και ο Αφελάι;


Α' Κατηγορία Super League Βρίσκεστε εδώ: Αρχική > Ποδόσφαιρο > Ελλάδα > Super League... 22/02/2015 22:38 γράφει ο Contra.grΣτείλτε email στον αρθρογράφο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ: Τα γκολ και οι φάσεις του ντέρμπι (videos) Μπείτε στην παρέα μας: Balla.com.cy on Facebook Μέγεθος γραμματοσειράς: Εκτύπωση Mε αυτογκόλ του Αρτούρ Μαζουακού στο 49ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του "Α. Νικολαΐδης", στο 78ο ο Μλάντεν Πέτριτς διπλασίασε το προβάδισμα των "πρασίνων", ενώ ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 97'. Δείτε ΟΛΑ τα γκολ! Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20 Ευρώ στις πρώτες σου αγορές! Ο Ντάνιελ Πράνιτς έκανε παράλληλη πάσα από τα αριστερά για τον Μπεργκ, ο Αρτούρ Μαζουακού προσπάθησε να διώξει, αλλά έκανε τσαφ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Δείτε videos ΠΑΟ - ΟΣΦΠ 2-1 Στιγμιότυπα by BallaComCy Το ρολόι σημάδευε το 78ο λεπτό, όταν μετά από ασυνεννοησία των Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Φελίπε Σαντάνα, ο Μλάντεν Πέτριτς σούταρε με το αριστερό και νίκησε τον Ρομπέρτο, διπλασιάζοντας το προβάδισμα των "πρασίνων".

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης
Χωρητικότητα: 16.003 θέσεις
Εισιτήρια: 15.383
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκαννήσου)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Φραγκιαδάκης (Δωδεκαννήσου)_
Παρατηρητής διαιτησίας: Χρήστος Γενναίος (ΕΠΣ Αθηνών)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Σίντεφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός (75' Μέντες), Πράνιτς, Ζέκα, Καρέλης (61' Ατζαγκούν), Πέτριτς , Μπεργκ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Περέιρα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί (75' Ντομίνγκεζ) Ντουρμάζ (85' Αφελάι), Φορτούνης (65 Χάρα), Μήτρογλου
Γκολ: Μαζουακού (48'), Πέτριτς (78')-Ντομίνγκες 97'
Κίτρινες κάρτες: 28' Καρέλης, 33' Λαγός, 34' Νάνο, 60' Ζέκα, 73' Σίλντενφελντ, 90' Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός), 19' Σαντάνα, 73' Χάρα, 76' Μανιάτης (Ολυμπιακός)
Κόκκινες κάρτες: -

Τα γκολ της αναμετρησης


Το ρολόι σημάδευε το 78ο λεπτό, όταν μετά από ασυνεννοησία των Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Φελίπε Σαντάνα, ο Μλάντεν Πέτριτς σούταρε με το αριστερό και νίκησε τον Ρομπέρτο, διπλασιάζοντας το προβάδισμα των "πρασίνων".


 Έπειτα από εξαιρετική κομπίνα, ο Γιάννης Μανιάτης πάσαρε και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λουκ Στιλ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα αισχη της Λεωφορου

Τραγικά γεγονότα στη Λεωφόρο περίπου 1,5 ώρα πριν ξεκινήσει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.



Πολύ σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στη Λεωφόρο, περίπου 1,5 ώρα πριν από το σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό. Τέσσερα δευτερόλεπτα βγήκε από την φυσούνα στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, και έπεσαν φωτοβολίδες με προς το μέρος του. Άμεσα μπήκε στη φυσούνα και επέστρεψε στα αποδυτήρια.
Στην αναγνωριστική βόλτα από τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού έπεσαν φωτοβολίδες. Λίγο αργότερα μπήκαν στο γήπεδο οπαδοί του Παναθηναϊκού και η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη. Έπεσε ξύλο με τα ΜΑΤ και οι παίκτες του Ολυμπιακού έτρεξαν για τα αποδυτήρια.

 Δειτε φωτογραφιες και βιντεο απο τα αισχη της Λεωφορου














Κατέθεσε για τη φωτοβολίδα ο Παϊτίμ Κασάμι

Μέσα στα αποδυτήρια έδωσε κατάθεση ο Παϊτίμ Κασάμι για τη φωτοβολίδα που τον χτύπησε στο πόδι στο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.
Άνδρες της ασφάλειας πήραν κατάθεση από τον ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων» και όλα δείχνουν πως από εδώ και εμπρός η δικαιοσύνη έχει το λόγο.
Στο μεταξύ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν πολλά παράπονα από τη «φιλοξενία» στη Λεωφόρο, αφού καταγγέλλουν πως τραυματίστηκε από αντικείμενο ο αναλυτής της ομάδας, Αντώνης Λεμονάκης αλλά και επίθεση από άντρα της εταιρείας σεκιούριτι σε βάρος του γυμναστή του συλλόγου, Χρήστου Μουρίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: