moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

«Δεν θα το αφησει έτσι ο Ολυμπιακος...»

«Δεν θα το αφησει έτσι ο Ολυμπιακος...»

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσουν στο ντουκου όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δηλώνουν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού.

Τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χθες στη Λεωφόρο απασχολούν αρκετά τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού.
Στον Πειραιά δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσουν… έτσι τα γεγονότα και να ζητήσουν την αυστηρή τιμωρία των πράσινων.
Οι «ερυθρόλευκοι» στέκονται σε όλα όσα έγιναν.
Κάνουν λόγο για τραυματισμό του Κασάμι (κάψιμο σε δύο σημεία στο χέρι από φωτοβολίδα), και τους αναλυτή Λεμονάκη στο πόδι.
Στην επίθεση που δέχθηκε ο Περέιρα από τους οπαδούς του τριφυλλιού που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, σε αυτή που δέχθηκε ο γυμναστής της ομάδας, Μουρίκης και άλλα μέλη της αποστολής.
Επίσης, αναφέρουν ότι εκτοξεύθηκαν περισσότερες από 100 κροτίδες παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στο οποίο είχαν σταθεί αρκετά στις συσκέψεις πριν το ματς.
Ποιά περιστατικά έκαναν έξαλλους τους ερυθρόλευκους και μιλούν (προφανώς αφού το είδαμε όλοι) για ζούγκλα και κατηγορούν τον ΠΑΟ; Ακολουθούν συνοπτικά.
1. Σοβαροί τραυματισμοί Κασάμι και Λεμονάκη (σ.σ.: αναλυτής αγώνων).
2. Επίθεση στον Περέιρα από κουκουλοφόρο επειδή επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο και δη την περιοχή που θα αμύνονταν η ομάδα του στο α’ ημίχρονο και φυσικά απίστευτο κομφούζιο με εισβολή δεκάδων οπαδών από τη θύρα 13 και επεισόδια με τα ΜΑΤ και απόπειρα να χτυπήσουν «ερυθρόλευκους».
3. Επίθεση στον γυμναστή, Χρήστο Μουρίκη, από… σεκιούριτι.
4. Την αποστολή του Ολυμπιακού… υποδέχθηκαν, προφανώς όχι με φιλικές διαθέσεις, «μπράβοι» στη Λεωφόρο.
5. Άσεμνες χειρονομίες του κ. Αλαφούζου προς μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.
6. Πάνω από 100 κατευθυνόμενες φωτοβολίδες είχαν στόχο τα κεφάλια των «ερυθρολεύκων».
7. Έπεσαν αμέτρητα σίδερα και αντικείμενα στον πάγκο των Πειραιωτών.
8. Επίθεση σε Τσόρι και Αφελάι την ώρα που επιχειρούσαν να κάνουν προθέρμανση.
 Βαρεια τιμωρια εαν και εφοσον τηρηθουν οι κανονισμοι και εφαρμοστει ο ηδη υπαρχων νομος
Δεν θα περάσει "αναίμακτα" το παιχνίδι της Λεωφόρου για τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος είναι ότι οι "πράσινοι" κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία για όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κυρίως πριν την σέντρα του ματς.
Οι ποινές με τις οποίες μπορεί να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός αφορούν πρόστιμο μεγάλο, τιμωρία έδρας, ίσως και αφαίρεση τριών βαθμών με βάση τον ΚΑΠ. Έγιναν πολλά άσχημα σκηνικά στο γήπεδο και τη... νύφη θα την πληρώσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Οπαδοί της ομάδας μπήκαν στο γήπεδο, υπήρξαν συγκρούσεις με την αστυνομία, ρίψεις αντικειμένων και όχι μόνο συνέβησαν στο παιχνίδι. Βέβαια, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή, το τι αναφέρουν οι παρατηρητές στις εκθέσεις τους και βέβαια τι θα γράψει στην δική της έκθεση η αστυνομία.
Το μέγεθος της ποινής που θα της επιβληθεί θα εξαρτηθεί από το χαρακτηρισμό των σοβαρότατων επεισοδίων (μεμονωμένα ή εκτεταμένα).

 Τι προβλεπουν οι κανονισμοι...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: