moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Mπουρου-μπουρου , λαδι-λαδι και τηγανιτα τιποτα...(pics&videos)

 Mπουρου-μπουρου , λαδι-λαδι και τηγανιτα τιποτα...(pics&videos)


 Eδω και ωρα παρακολουθω αυτην την περιβοητη συνεντευξη που δινει ο ...προεδρος να τον πω? διαχειστη των μετοχων Τζιγγερ να τον πω? Τελος παντων..
Και τι συμπερασμα βγαζω?
Mπουρου-μπουρου , λαδι-λαδι και τηγανιτα τιποτα...και στο τελος ο player  του ΣΚΑΙ κλειδωσε το βιντεο της συνεντευξης..γιατι ρε Γιαννακη? τι φοβασαι? Δεν θες ο κοσμος να μαθει την...πρασινη αληθεια?
 Ετσι ακριβως ειναι..
Ουτε λεξη για τα επεισοδια ,ουτε καν τα καταδικασε,αντιθετα δεν παραδεχθηκε καν την εκθεση της ΕΛΑΣ για την μολοτοφ που πεταχτηκε απο την θυρα 13 .Συνεχισε γρηγορα-γρηγορα και πηγε σε αυτα που υποτιθεται πως τον συμφεραν να πει...για τα επεισοδια στην Super League και την περιβοητη μπουνια στον Βασιλη Κωνσταντινου,στην συνεχεια αρχισε να λεει οτι εμεις στον Παναθηναικο εχουμε την καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα,συνεχιζουμε το εργο μας με παικτες απο τις Ακαδημιες μας,μιλησε..(χαχαχα...εδω γελανε) για την παραγκα της διαιτησιας ,οτι παντα ο αδικημενος ειναι ο Παναθηναικος και για ολα φταιει ο Βαγγελης Μαρινακης ,ουτε καν θυμαμαι ποσες φορες ανεφερε το ονομα του,σιγουρα στους βραδυνους του εφιαλτες τον βλεπει και ψυθιριζει αν δεν το φωναζει δηλαδη το ονομα του.
 Επειτα εκανε και την αναμενομενη κωλοτουμπα λεγοντας οτι ο Παναθηναικος δεν αποχωρει απο το Πρωταθλημα γιατι θα επικρατησει η...μαφια ,συνεχιζοντας οπω κανει παντα να λασπολογει χωρις αποδειξεις με αβαντα παντα ολους τους Κρατικους και θεσμικους παραγοντες
Tα εβαλε με τον ΟΦΗ  ,ξεχασε οτι τον ειχε παραρτημα τα τελεταια 25 χρονια (εδω δεν γελανε...ξερνανε!!!) Τωρα που αποκτησε την δικη του φωνη ο ΟΦΗ δεν του κανει...εχασε 6 στανταρ εξι βαθμους που επαιρνε καθε χρονο επι 25 χρονια βλεπεις...
Ουτε κουβεντα για το μισος που εχει δημιουργησει με τις εμπρησικες του δηλωσεις στο ΣΚΑΙ και γενικα στα βαζελοmedia που οδγησαν πολλακις τους οπαδους του Παναθηναικου να αναρτησουν πανο με εμετικα σχολια και συνθηματα.




 Δειτε ενα απο τα πολλα βιντεο με προκλητικες εμπρηστικες δηλωσεις και την εκτοξευση λασπης χωρις αποδεικτικα στοιχεια κατα του Ολυμπιακου



 Και βεβαια παντα σεβονται τα ηθη  και δεν βριζουν νεκρους...
ΠΟΤΕ..ουτε μια φορα δεν βγηκαν να καταδικασουν αυτα τα εμετικα συνθηματα...


Στις 9 Mαϊου 1999, στο ντέρμπυ Ολυμπιακός-ΠΑΟ 0-0 στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, 4 μέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου που τους κερδίσαμε με 10 παίκτες, τα βαζέλια δεν τηρούν το ένα λεπτό σιγής στην μνήμη του πατέρα του Βαγγέλαρου, του Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Βάζελοι βρίζουν νεκρούς από RATM_7777

 Γενικολογιες και ψεμματα βγαζοντας ολους τρελους που ξαφνικα ξυπνησαν καιμισουν θανασιμα τον Παναθηναικο τους παικταραδες του που κατακτουν την...Ευρωπαη (εδω ξαναγελανε...) τον ηθικο και τιμιο προεδρο του Γιαννη Αλαφουζο που δεν εχει προκαλεσει ποτε εδω και χρονια το κοινο φιλαθλο αισθημα,δεν εχει οδηγησει ποτε αυτος το ΣΚΑΙ του και τα βαζελοmedia γενικως  τους οπαδους του Παναθηναικου να δημιουργησουν επεισοδια ,απλα μετα παντα τους βαφτιζαν...αντεξουσιαστες!!!

Δεν εχει πεσει ποτε μα ποτε μολοτωφ στην Λεωφορο..ολα ειναι ψεματα και τα προκαλει ο Μαρινακης...
Ακομα και με το τσιρακι τους τον ΠΑΟΚ πεταγαν μολοτοφ..ιδου το βιντεο





 Παντα κατα τον κυριο Αλαφουζο η ατμοσφαιρα ειναι εκπληκτικη στην Λεωφορο  δεν συμβαινει ποτε τιποτε  και ουτε αισχη εγιναν αλλα και αν εγιναν τα προσπερασε γρηγορα-γρηγορα στην συνεντευξη τυπου

Άθλια ρατσιστική επίθεση στον Καρεμπέ στη Λεωφόρο της αθλιότητας 
Για φιμέ τζάμι στη Λεωφόρο στο μπουθ που φιλοξενήθηκαν (και ήθελε να φιλοξενηθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης) κάνει λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος.
Όπως φαίνεται όμως απ’ αυτό το ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΡΟΠΗ, δεν ήταν και τόσο φιμέ αυτό το τζάμι. Γιατί αν ήταν φιμέ δεν θα έβλεπαν τους ανθρώπους της ομάδας μεταξύ των οποίων ήταν και ο Κριστιάν Καρεμπέ.
Ο Γάλλος δέχθηκε άθλια ρατσιστική επίθεση από οπαδό που, όπως μπορείτε να δείτε, προσποιείται ότι είναι μαϊμού. Δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω σχόλια. «Μιλάει» η εικόνα…



Αυτοί που μιλούν για ''αίσχη με μπράβους στα αποδυτήρια της Ριζούπολης το 2003'', όπου κανείς παίκτης του ΠΑΟ δεν έπαθε το παραμικρό, είναι αυτοί που αποδεδειγμένα έστελναν μπράβους στα αποδυτήρια της Λεωφόρου, έναν χρόνο πριν, το 2002, στο ντέρμπυ του Ευθυμιάδη. Οπως δειχνει τα αισχη το αποκαλυπτικο βιντεο του The RATM7
 






Μπράβοι στη Λεωφόρο των οργίων από RATM_7777






Αλλα το καλυτερο το αφησε για το τελος..
Την διαιτησια.. Αααα..το ξεχασα ειπε...του το θυμησε η κυρια που ειχε διπλα του..ξεχαστηκε μωρε το παιδι...
Εδω να μην πουμε και πολλα να πουμε μονο οτι του φταιει η κοκκινη παραγκα,τα σημαιακια,τα ballboys o ανεμος ολα αυτα ανηκουν στην κοκκινη παραγκα και ειναι σε ολα τα γηπεδα .
Ας θυμηθουμε καποιες ομορφες στιγμες πρασινης παραγκας κυριε Αλαφουζε...μιας και στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι...

 Το 50-50 του Μανταλου


Το 50-50 του Μάνταλου από RATM_7777

Αν αυτή η φάση γινόταν ανάποδα, θα τη συζητούσαν 10 χρόνια ο Κυριάκος Θωμαίδης, το vazeletta και το αποχωρητήριο της Δαβάκη, όπου έχει ακόμη μετοχές ο Αλαφούζος. Ποιος μιλαει για στημενες διαιτησιες και ψευτικα Πρωταθληματα κυριε Αλαφουζε...εσυ?




Αυτό εννοούν οι βάζελοι ως 50-50. Με τέτοιες διαιτησίες, σαν κι αυτές που είχαν μια ζωή στα εντός έδρας παιχνίδια τους με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, θέλουν να ''εξυγιάνουν'' το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Η διαιτησία στα ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα από RATM_7777



Ε,να μην ξεχασουμε και τους πρασινους αθλους του Κακου


 Οπως αντιλαμβανονται οσοι τα βλεπουν αυτα αντιλαμβανεται και ο πιο κακοπροαιρετος αδαης οτι για μποχα και βρωμα δεν δικαιουται να μιλαει ο Παναθηναικος και ιδιαιτερα ο προεδρος του και τα τσιρακια του για προκλησεις και αηδιες .
Ειναι πρωτομαστορες και τεχνιτες στο να σου κανουν τα χειροτερα και μετα με περισσιο θρασσος να στα χρεωνουν κιολας και απο εκει που σου χρωστουν να σου ζητανε και τα ρεστα...
Δεν προκειται ποτε να αλλαξουν παρα μπονο με φοβερα,και δεν εννοω φοβερα οπαδικη...εννοω με πολιτικη βουληση και για μια Κυβερνηση που θα τους βαλει στην θεση τους μια και καλη και για παντα.
Και οχι μονο αυτους αλλα και τα εντεταλμενα media εκδοτες και δημοσιοκαφρους τους που σπερνουν καταεντολην και κατα παραγγελιαν το οπαδικο μισος και την διχονοια.
Και μια Δικαιοσυνη που εθελοτυφλει εκτελωντας εντολες ανωθεν και δεν παρεμβαινει και δεν εκτελει τους ηδη υπαρχοντες νομους...
Νομοι υπαρχουν ,αλλα δεν εκτελουνται ποτε...μονο για κανεναν φουκαρα...
Αλλα ειπαμε εδω σε αυτην την χωρα επικρατουν τα λαμογια τα τσιρακια οι λαθρεμπορες οι ψευτες οι κλεφτες και οι δεν πληρωνω...δυστυχως!

Η αλλη λυση ειναι μια...

Aλαφουζε...
Να φυγεις ,να πας στην Primiera Divizion να παιζεις με Ρεαλ και Μπαρτσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: