moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Παναγιώτης Αγγελόπουλος:«Εγώ τη Μαδρίτη τη σκέφτομαι..»

Παναγιώτης Αγγελόπουλος:«Εγώ τη Μαδρίτη τη σκέφτομαι..»

œÀ’Ö…¡ œ” - áÀ¡√¡  (TOP 16 - ≈’—ŸÀ…√ ¡ 2014-2015)

Για μια ακόμα φορά ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκλεψε την παράσταση με τον αυθορμητισμό και την ντρομπροσύνη του δείχνοντας πόσο γαύρος είναι μιλώντας στην κάμερα της NERIT SPORTS μετά τη νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα

Για το παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα και την εξέλιξη του ομίλου: «Το σημερινό παιχνίδι ως προς το αγωνιστικό και τη διοργάνωση τη φετινή είναι σημαντικό γιατί είναι ξεκίνημα δευτέρου γύρου, ξεκινάμε με νίκη, είμαστε πρώτοι, γίνανε αποτελέσματα σήμερα, γίνανε διπλά στον όμιλο μας εκπλήξεις ας πούμε, που ανακατεύουν τον όμιλο. Ως προς τη σημαντικότητα της επετείου, είναι πάρα πολύ σημαντική, τιμήσαμε κάποιους από αυτούς που ξεκίνησαν την ιστορία του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, αν δεν τιμάς την ιστορία σου δεν έχεις μέλλον».
Για το πόσο σημαντικές είναι τέτοιες εκδηλώσεις: «Είναι καλό, ειδικά οι νέες γενιές είναι καλό να μαθαίνουν. Υπάρχει κόσμος που έρχεται στο γήπεδο, που δεν ήταν στο γήπεδο τη δεκαετία του 90′ ας πούμε, όταν ξεκινήσαμε ας πούμε και εμείς να ερχόμαστε ως φίλαθλοι με τον αδελφό μου. Πρέπει οι νέες γενιές να μαθαίνουν τι έχει προηγηθεί».
Για τον στόχο του Ολυμπιακού: «Για το πλεονέκτημα πηγαίνουμε, είναι σημαντικό αυτό, οι παίκτες όταν παίζουν δεν σκέφτονται τα άλλα αποτελέσματα, το ένα παιχνίδι άλλωστε ήταν παράλληλα με το δικό μας, αλλά όταν έχει προηγηθεί μια διακοπή, τώρα λόγω του δεύτερου γύρου, αυτά τα παιχνίδια, τα λεγόμενα πιο εύκολα είναι και τα πιο επικίνδυνα για να γίνει ένα διπλό μέσα στην έδρα σου».
Για το πώς γύρισε το ματς με τη Μάλαγα: «Αυτό το καταφέραμε με την άμυνα, δεν μπήκαν τα σουτ στο πρώτο δεκάλεπτο που είχαμε 1/10 σουτ, αν είχαν μπει τα σουτ θα είχαμε περισσότερους πόντους. Δεν ξέρω τι λένε στα αποδυτήρια, νομίζω τους μίλησε σωστά ο κόουτς και μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν το παιχνίδι. Διαβάσανε σωστά τις αδυναμίες, τα λάθη που κάναμε και μπήκαν πιο αποφασιστικά».
Την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος πλέον έχει αρχίσει και καταλαβαίνει πως η ενίσχυση που δίνει στην ομάδα σε σημαντικά σημεία που κολλάει, αυτός ο κόσμος που είναι εδώ, όσοι έρχονται, που δεν είναι και μικρός αριθμός δεδομένων των συνθηκών, βοηθάει πάρα πολύ και για τη βράβευση που έγινε στο ημίχρονο, ήταν μια πολύ ωραία βραδιά απόψε. Ιστορική βραδιά».
Για το εάν σκέφτεται το Final Four της Μαδρίτης: «Εγώ τη Μαδρίτη τη σκέφτομαι, αλλά μου έχουνε πει να μην λέω για Μαδρίτη μέχρι να φτάσω στα προημιτελικά. Οπότε πάμε για τα προημιτελικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: