moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-0 (pics&videos)

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-0 (pics&videos)

Aυλαια για την εμβολιμη 26η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στη κατάκτηση του 42ου Πρωταθλήματος Ελλάδας της ιστορίας του.

Η ταυτότητα της αναμέτρησης:

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Χωρητικότητα: 33.334 θέσεις
Εισιτήρια:
Γκολ: 13 Ντομίνγκες, 83' Φορτούνης (Ολυμπιακός)
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι (57' Φορτούνης), Ντομίνγκες (66' Μπενίτες), Κασάμι (56' Εντινγκά), Χάρα, Σιόβας, Μαζουακού, Σαλίνο, Ντοσεβί.
Αναπληρωματικοί: Γιαννιώτης, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Φορτούνης, Μπενίτες, Σαντάνα.
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (68' Μπαντιμπανγκά), Τσοκάνης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (80' Φερνάντες), Μάσα, Ρόλε, Μπαράλες.
Αναπληρωματικοί: Μπαντής, Σκουρτάι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Μπαντιμπανγκά, Τιέ Μπι, Φερνάντες.
Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
Βοηθοί διαιτητές: Δημήτριος Βερρής (ΕΠΣ Λέσβου), Γεώργιος Σταυρουλάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
Τέταρτος διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)
Παρατηρητής διαιτησίας: Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (ΕΠΣ Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: 53' Μποτία (Ολυμπιακός), 52' Ιγκλέσιας, 76' Γκοϊάν (Αστέρας Τρίπολης)
Κόκκινες κάρτες: -

Οι Πειραιώτες πήραν το θετικό αποτέλεσμα χάρη στα γκολ των Ντομίνγκες (13') και Φορτούνη (83'). Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο +6 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανθρακικό.
Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα είχε ανεβασμένη απόδοση, ήταν καλύτερος σε σύγκριση με τα τελευταία του παιχνίδια, παίζοντας με όρεξη και διάθεση.

http://www.rednews.gr/wp-content/uploads/2015/03/1223172.jpg

Πως ξεκίνησαν:

O Βίτορ Περέιρα παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1 και ακριβώς τα ίδια πρόσωπα στην αρχική εντεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας κόντρα στην Skoda Ξάνθη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (15/3, 02-0).
Την εστία υπερασπίστηκε ο Ρομπέρτο. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού.
Οι Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι αποτέλεσαν το δίδυμο των κεντρικών μέσων, με τον Ντοσεβί να καλύπτει τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Αφελάι την αριστερή.
Ο Ντομίνγκες ήταν ο συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής με την επίθεση, με τον Χάρα να αγωνίζεται ως μοναδικός προωθημένος.

Από την πλευρά του, ο Στάικος Βεργέτης παρέταξε τον Αστέρα Τρίπολης με διάταξη 4-2-3-1. Την εστία υπερασπίστηκε ο Θεοδωρόπουλος.
Ο Λούι κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας και ο Τσοκάνης το αριστερό.
Οι Σανκαρέ και Γκοϊάν αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κουρμπέλης και Ιγκλέσιας συνέθεσαν το δίδυμο των κεντρικών χαφ.
 Ο Μουνάφο κάλυψε τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Μάσα την αριστερή, με τον Ρόλε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπαράλες, ο οποίος αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Η ανασκόπηση του αγώνα:

Μπροστά σε περίπου δεκαπέντε χιλιάδες φιλάθλους του, ο Ολυμπιακός γνώριζε πως με νίκη θα αυξήσει τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό στους έξι βαθμούς, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο από τους πράσινους.

Στο 4ο λεπτό ο Μιλιβόγιεβιτς σούταρε με το αριστερό λίγο πίσω από το ημικύκλιο της περιοχής και έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με διάθεση στο ματς και πίεσαν ψηλά τον αντίπαλο. Κυκλοφόρησαν πολύ σωστά την μπάλα πάνω στο χορτάρι και τα αποτελέσματα αυτής της υπεροχής σημειώθηκαν άμεσα. Στο 13' ο Μαζουακού έκανε κοντινή πάσα στον Αφελάι, αυτός γύρισε την μπάλα από τα αριστερά της περιοχής και ο Ντομίνγκες με ψύχραιμο σουτ με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα δέκα τέρματα στο φετινό Πρωτάθλημα.
 Ο Ολυμπιακός έκανε νωρίς το 1-0, βάζοντας τις βάσεις για μία πολύτιμη επικράτηση.

 
1223203
Οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα άλλαζαν πολύ γρήγορα την μπάλα, μα πάνω από όλα ήταν πολύ ορεξάτοι και κινητικοί στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα από τα αριστερά.
 Στο 20' ο Ντοσεβί έκανε το κοντρόλ εντός περιοχής και το γύρισμα από τα δεξιά, αλλά ο Θεοδωρόπουλος κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα προ των Χάρα και Ντομίνγκες.
Ο Αστέρας Τρίπολης προσπαθούσε να κλέψει μπάλες στο χώρο του κέντρου και να βγει σε κάποια κόντρα επίθεση, αλλά δεν μπορούσε να δημιουεργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Ρομπέρτο.


Μετά το... εκρηκτικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση, ο ρυθμός είχε πέσει κάπως στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους.
 Στο 35' ο "Τσόρι" σέντραρε από τα δεξιά και ο Αφελάι έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με την μπάλα να αναπηδά στο έδαφος και να καταλήγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
 Στο 38' οι Αρκάδες απείλησαν για πρώτη φορά...
Κακός υπολογισμός της φάσης από τον Μαζουακού στα δεξιά της περιοχής, ο Μπαράλες πρόλαβε την μπάλα προτού βγει άουτ, την γύρισε στον Ρόλε, αυτός σούταρε, έγινε κόντρα πάνω ατον Μαζουακού, χτύπησε εκ νέου στον παίκτη του Αστέρα και κατέληξε άουτ.
Στο 41' ο Ολυμπιακός "άγγιξε" το 2-0, όταν ο Ντομίνγκες εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Μποτία πετάχτηκε στην... καρδιά της αντίπαλης άμυνας και πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Θεοδωρόπουλου. Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, 5(2) - 2(2) οι τελικές προσπάθειες και 65%-35% η κατοχή της μπάλας, υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο 53' ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε επικίνδυνο φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Σωστά πήρε κίτρινη κάρτα ο Μποτία, που έκανε την ανατροπή, καθώς ο Μάσα δεν βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση στο 54', στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Σουτ του Μάσα από καλή θέση και η μπάλα πάνω στον Σαλίνο, ενώ μετά η "βολίδα" του Μπαράλες κατέληξε άουτ στο 56'. Ο Περέιρα, στη συνέχεια, προχώρησε σε διπλή αλλαγή, με τον Εντινγκά να αντικαθιστά τον Κασάμι στο 56' και τον Φορτούνη να παίρνει τη θέση του Αφελάι. Με 4-4-2, πλέον, οι ερυθρόλευκοι.

Πολύ πιο ζωηρός ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στο δεύτερο ημίχρονο, όπου μπήκε σαφέστατα πιο δυνατά από τους ερυθρόλευκους. Στο 57' ο Εντινγκά είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του μετά την πάσα του Χάρα, πιάνοντας το δεξί μονοκόμματο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Έψαχνε ρυθμό στην επανάληψη ο Ολυμπιακός, αλλά δεν τον... έβρισκε με τίποτα. Στο 62' ο Μαζουακού βρήκε πολύ χώρο μπροστά του και δοκίμασε ένα αισιόδοξο σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να έχουν υπέρ τους την κατοχή σε αυτό το διάστημα (58%-42%). Στο 66' ο Μπενίτες πήρε τη θέση του σκόρερ Ντομίνγκες.
Στο 66' ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ στο ύψος του κέντρου. Το χτύπημα ήταν πολύ καλό και ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. Ουσιαστικά, έκανε πάσα στον Ιγκλέσιας, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής και προς το δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρομπέρτο. Στο 68' ο Μπαντιμπανγκά αντικατέστησε τον Κουρμπέλη.
http://www.rednews.gr/wp-content/uploads/2015/03/1223175.jpg
Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο φάνηκε να μένει από δυνάμεις, ενώ και οι Αρκάδες είχαν ανεβάσει την απόδοσή τους σε υψηλά επίπεδα. Στο 70' ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Σιόβας πήρε την κεφαλιά εντός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 72' ο Φορτούνης κινήθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε με το δεξί, αλλά ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε εύκολα.

Στο 76' ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία: ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Χάρα, που σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στην επαναφορά ο Μπενίτες σούταρε με το δεξί μέσα από την περιοχή και ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε. Στο 79' ο Μπενίτες προσπάθησε να περάσει τον τερματοφύλακα του Αστέρα, ο οποίος αρχικά κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Παραγουανός επιθετικός πλάσαρε με το δεξί μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά, αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε. Στο 80' ο Φερνάντες πήρε τη θέση του Μουνάφο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μπενίτες επιχείρησε δεξί σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία.

Το αποτέλεσμα παρέμενε ρευστό, με τον Ολυμπιακό να κρατάει το υπέρ του 1-0. Στο 83', όμως, ήρθε το 2-0! Με κεφαλιά-πάσα από το χώρο του κέντρου, ο Χάρα έβγαλε στην αντεπίθεση τον Ντοσεβί, ο οποίος είχε την επιλογή του Φορτούνη στα αριστερά του, αλλά προτίμησε να τελειώσει ο ίδιος τη φάση.
Το σουτ του εξτρέμ από το Τόγκο αποκρούστηκε σε πρώτο χρόνο από τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος έδειξε να αιφνιδιάζεται και δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα.
Στην επαναφορά, ο Φορτούνης με δεξί πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδιωξε το άγχος από τους ερυθρόλευκους.

http://www.rednews.gr/wp-content/uploads/2015/03/1223315.jpg
Στο 86' ο Σκουρτάι αντικατέστησε τον Μπαράλες.
Στο 86' ο Σαλίνο τροφοδότησε τον Μπενίτες, ο οποίος επιχείρησε δεξί διαγώνιο σουτ εντός περιοχής, με τον Θεοδωρόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.
Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την 20ή του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα.


Πλέον, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στον τίτλο, καθώς έχουν 64 βαθμούς σε 27 παιχνίδια έναντι 58 του Παναθηναϊκού σε 28 ματς. Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν την ήττα των πράσινων από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (18/3, 2-0) και σε τέτοια δώρα, χρόνια τώρα, δεν λένε "όχι"!

 MVP του αγώνα: Αλεχάντρο Ντομίνγκες

Ο "Τσόρι" έφτασε τα 10 γκολ στη φετινή Super League και άνοιξε το δρόμο για την πολύτιμη νίκη. Ο Ολυμπιακός ήθελε ένα γρήγορο γκολ και το πέτυχε στο 13ο λεπτό.

Το βίντεο με τα γκολ:



Oι δηλωσεις του κ. Περέιρα και των παικτων

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα

Τι είναι αυτό που είχε σήμερα ο Ολυμπιακός και έφτασε στη νίκη;
«Πριν σας απαντήσω θα ήθελα να πω ότι ενώ ήταν τρία σε σειρά τα δύσκολα παιχνίδια από την ΑΕΚ και μετά, είμαι πολύ ικανοποιημένος πώς οι παίκτες έχουν δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και το πνεύμα αυτοθυσίας. Ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί είχαμε μόλις μία μέρα ξεκούρασης μετά την ΑΕΚ και είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια με Ξάνθη και Αστέρα, με δύο πολύ καλές ομάδες. Χρειαζόταν να παίξουμε σοβαρά και στα δύο για να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Είμαι ικανοποιημένος από το πώς δουλεύουν όλοι και το πώς συμπεριφέρονται και σε αυτό οφείλεται το καλό αποτέλεσμα που πήραμε και με την Ξάνθη, και με τον Αστέρα».
Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν είναι πρωταθλητής και την ίδια στιγμή φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να σκέφτεστε από τώρα για το τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι ή ακόμα είναι νωρίς;
«Ακόμα έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Για το Κύπελλο είναι πολύ δύσκολο μέχρι την κατάκτησή του και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι μέχρι να το κατακτήσουμε. Παρόλα αυτά η δουλειά του προπονητή είναι εκτός από το να προετοιμάζει τα παιχνίδια, είναι να σκέφτεται και την επόμενη χρονιά. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε όμως τίποτα. Το επόμενο ματς είναι εξίσου δύσκολο όσο και το σημερινό. Όταν τελειώσουν το πρωτάθλημα, τότε θα πατήσουμε το γκάζι και θα επιταχύνουμε τη σκέψη για το τι θα κάνουμε την επόμενη χρονιά. Δεν σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή κανέναν εορτασμό, καμία φιέστα και δεν θέλουμε να μεταδώσουμε κάτι τέτοιο στους παίκτες. Αυτό που θα μεταδώσουμε είναι ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας».
Παρατηρήσαμε σήμερα να βάζει ένα γρήγορο γκολ ο Ολυμπιακός και να προηγείται από το ημίχρονο. Κάτι το οποίο δεν το έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι κάτι που το συζητήσατε με τους παίκτες ή απλώς βγήκε στο γήπεδο;
«Ξέραμε από την αρχή ότι σε αυτή την εποχή, σε αυτή τη φάση που έχουμε φτάσει, θα ήταν σημαντικό να μπούμε επιθετικά και να ξεκινήσουμε δυναμικά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο που μας δημιούργησε προβλήματα. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξεις όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις, μας βγήκαν και κατά τη γνώμη μου κερδίσαμε δίκαια. Προς τους φιλάθλους θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη, έχει περάσει έναν κύκλο συνεχόμενων παιχνιδιών και οι παίκτες δίνουν τα πάντα για να υπερασπιστούν τον σύλλογο στον οποίο ανήκουν. Για αυτό θα πρέπει να βάλουμε λίγο στην άκρη το θέαμα που παρουσιάζουμε, γιατί το πιο σημαντικό είναι να εγγυηθούμε τις νίκες και την κατάκτηση του τίτλου. Για αυτό παλεύουμε. Όλοι οι άνθρωποι που δίνουν την ψυχή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, αξίζουν την υποστήριξη των φιλάθλων γιατί αυτό τους δίνει δύναμη στην πορεία προς τον τίτλο. 
Ας αφήσουν λίγο στην άκρη την ποιότητα. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια στη φάση που βρισκόμαστε».

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Διαβάστε τις δηλώσεις των παικτών μας μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.



Κώστας Φορτούνης:
«Ήμασταν σήμερα πάρα πολύ καλοί. Αυξήσαμε την διαφορά από τον Παναθηναϊκό και είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό και εγώ προσωπικά χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά όλοι μαζί παίρνουμε τις νίκες και όταν κερδίζουμε και όταν χάνουμε είμαστε συσπειρωμένοι σαν ομάδα».
Για την διαφορά του ελληνικού πρωταθλήματος με τα ευρωπαϊκά ματς: «Όταν παίζουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά για εμάς και όταν ερχόμαστε να παίξουμε στην Ελλάδα οι ομάδες κλείνονται πίσω, μας περιμένουν, αλλά αυτό πιστεύω πως κάνει την διαφορά. Η ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα να διασπάμε τις κλειστές άμυνες και πιστεύω ότι μας βοηθάει πάρα πολύ και το γήπεδό μας, όπου οι οπαδοί μας, μας στηρίζουν πάντα και μας σπρώχνουν για τη νίκη. Όταν παίζουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια, περιμένουμε εμείς τον αντίπαλο τις πιο πολλές φορές και βγαίνουμε στην κόντρα. Αυτό πιστεύω είναι πιο εύκολο από το να διασπάσεις μία άμυνα. Αλλά εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι είτε παίζουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι, είτε στο πρωτάθλημα να κάνουμε ότι το καλύτερο».
Για τις κλειστές άμυνες: «Όποιες ομάδες παίζουν στο Καραϊσκάκη με κλειστές άμυνες, όταν κυκλοφορούμε γρήγορα την μπάλα κουράζονται και όσο περνάει ο χρόνος είναι υπέρ μας. Έτσι, άμα έχουμε εμείς ρυθμό στο παιχνίδι μας δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, με πολύ καλή ποιότητα και μπορούμε να διασπάσουμε κάθε άμυνα».
Για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη. Όπως είδαμε φέτος φτάσαμε πολύ κοντά, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήμασταν άτυχοι. Πιστεύω ότι είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και άλλες ελληνικές ομάδες και όχι μόνο ο Ολυμπιακός να προχωράνε στην Ευρώπη και να κάνουν μεγάλες στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Για την προσωπική του απόδοση: «Είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά μου. Δεν το έβαλα κάτω. Προσπαθώ κάθε μέρα στις προπονήσεις να δουλεύω. Είμαι ευχαριστημένος και πλέον είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό και το απολαμβάνω».
Για το πόσο τον βοήθησε το πέρασμά του από το εξωτερικό: «Το εξωτερικό είναι τελείως διαφορετικό. Σίγουρα με ωφέλησε πολύ. Ήμουν τρία χρόνια. Είδα πολλά πράγματα και το να παίζεις στο εξωτερικό είναι κάτι τελείως το διαφορετικό. Έχω μάθει πάρα πολλά και συνεχίζω την δουλειά μου, αυτό που έχω μάθει από μικρός και αυτό που έμαθαν όταν πήγα στο εξωτερικό».
Για την θέση που προτιμάει να παίζει: «Προσπαθώ να παίζω όπου με βάζει ο προπονητής. Μου αρέσουν και οι δύο θέσεις (σ.σ. άξονας και πλάγια) αλλά όπου πει ο προπονητής εγώ είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα».
Για την Εθνική και το ματς με την Ουγγαρία: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση. Πρέπει όλοι οι παίκτες να τα δώσουμε όλα, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν έχουμε άλλη επιλογή και κοιτάμε μπροστά».
Φράνκο Χάρα:
«Σήμερα ήμασταν προετοιμασμένοι και είχαμε την ψυχολογία μας έτοιμη για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε πως αυτό πρέπει να γίνει και σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού καταφέραμε να παίξουμε πάρα πολύ καλά. Ο Αστέρας σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μας πίεσε, όμως εμείς κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε».
Για τα ματς που ακολουθούν:
«Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα πρέπει να προσπαθούμε για να κερδίζουμε τους 3 βαθμούς, γιατί αυτό έχει σημασία. Τώρα έχουμε άλλο παιχνίδι την Κυριακή, πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για την νίκη και έτσι να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος προκειμένου να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.
Την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε. Όμως όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Αυτή η ομάδα θα πρέπει πάντα να πηγαίνει για την νίκη γιατί αυτό πρέπει πάντα να κάνουμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: