moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Παρέμεινε η αφαίρεση των 3 βαθμών

Παρέμεινε η αφαίρεση των 3 βαθμών

 1211763
 
Η τιμωρία δεν άλλαξε στην ΕΠΟ..
Αυτο ελειπε δηλαδη να τους την χαριζαν,θα ηταν ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα,
Οταν επικαλειται η Κυβερνηση και συγκεκριμενα ο Υφ.Αθλητισμου κ Κοντονης οτι θα παιρνει αυστηρα μετρα απο εδω και στο εξης θα πρεπει και να τηρει τον λογο του,τον τηρησε και του δινουμε τα ευσημα γιαυτο,οταν τιμωρει παραδειγματικα και χωρις χατηρια αυτους που πραγματικα φταινε και οχι να ριχνει ολους στο ιδιο σακι τοτε θα τπου λεμε μπραβο.Γιατι δεν ειμαστε και ολοι ιδιοι πως θα το κανουμε?
Απο εδω και στο εξης θα πρεπει ομως να τιμωρει μονο αυτουε που φταινε και δεν εννοω μονο ις ομαδες  αυστηρα αλλα και τους παραγοντες του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου παραδειγματος χαριν.Και τους εκδοτες ,δημοσιοκαφρους,media θεσμικους παραγοντες και ολους οσους τελος παντων ανακατευονται με αυτο το κακομοιρο ποδοσφαιρο οπως το καταντησαν.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...Θελουμε να δουμε τι θα κανετε με τους οπαδους του Παναθηναικου με το ντου που εκαναν στο Π.Καπαγερωφ και τα εκαναν γυαλια καρφια,περιμενουμε αυστηρη τιμωρια και εκει και αποκατασταση των ζημιων.
Ιδου και η ειδηση...
Η αφαίρεση των 3 βαθμών από τον Παναθηναϊκό είναι οριστική. Η ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟ και έτσι παραμένει η ποινή των 3 βαθμών καθώς και των 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.
Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται ότι: 1.Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄ αριθμ. 126/26-2-2015 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE.

Δεν υπάρχουν σχόλια: