moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

To ΕΣΡου θα συμαζεψει τον δημοσιοκαφρο Αποδυτηριακια,ναι η ου?

To ΕΣΡου θα συμαζεψει τον δημοσιοκαφρο Αποδυτηριακια,ναι η ου?

Bλεπετε εσεις πουθενα το πρωτοσελιδο του Πρωταθλητη να ξεμπροστιαζει τον Βαγγελη Μαρινακη σε κατι?
Ο πασιγνωστος δημποσιοκαφρος ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ συνεχιζει το καλοπληρωμενο βρωμικο εργο του κανοντας τον εντολεα του Γιαννη Αλαφουζο υπερηφανο για την δημοσιοκαφριλα του.
Σημερα βλεπουμε μια ακομα δημοσιοκαφριλα του Αποδυτηριακια που προσπαθει να πεισει τα προβατα τους αναγνωστες του οτι κατι κακο συμβαινει στον Ολυμπιακο.
Λες και το περιμεναμε...το Piraeus Planet ειχε ηδη καυτηριασει αυτο το θεμα μολις χτες...και επισημαινε οτι περιμενουμε απο την νεα σεζον να ισχυσει αυτο για ολα τα αθλητικα media...
Iδου...
Θα θελαμε να συμβει αυτο και στα αθλητικα media απο την νεα σεζον
Αποκαλει χοντρο τον Βαγγελη Μαρινακη και οχι μεγαλομετοχο εφοσον δεν του κανει το...προεδρος και γραφει οτι ο Πρωταθλητης ξεμπροστιαζει τον Μαρινακη.
Εμεις εδω στο Red Planet οπως εχουμε υποχρεωση  να ξεμπροστιαζουμε τις παπαροκαφριες του Αποδυτηριακια αντιπαραθετουμε το σημερινο πρωτοσελιδο του Πρωταθλητη και την παπαροκαρια του.
Πειτε μου εσεις που βλεπετε το ξεμπροστιασμα?
Και οσον αφορα την απαγορευση που επικαλεισαι Αποδυτηριακια....ο Μαρινακης ειναι ο μεγαλομετοχος ,γκε-γκε?
Αυτος βαζει το χρημα και κανενας νομος δεν του το απαγορευει αυτο...
Ας βρουν πρωτα την σχεση ΑΕΚ και Μελισσανιδη και μετα ας ασχοληθουν με...την υποτιθεται παρανομη δραστηριοτητα ου Μαρινακη με τον Ολυμπιακο.
Ξερουμε καλα πως ο πολεμος ξεκινησε νωρις...καλοκαιριατικα...την ωρα που ο κοσμακης κανει τα μπανακια του...ετσι για να καλυφθει η ανυπαρξια των εντολεων σου Αποδυτηριακια...
Ο Ολυμπιακος ολο ενισχυει τον Ολυμπιακο και ο εντολεας σου εχει μεινει στον Εσιεν και τον Σαντσεθ...οσον αφορα για τους αλλους? αστα να πανε στο διαολο...
Η ανυπαρξια και η ανικανοτητα σε ολο της το μελειο..
Να τους χαιρεστε τους επενδυτες του τιποτε...και καλα μεροκαματακια Αποδυτηριακια ...εμεις εδω θα ειμαστε να στο χαλαμε το βρωμικο μεροκαματο σου.
Ε...ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΣΡου...ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ Η ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ?
Ιδου τι εγραψε ο Παπαρολογος-δημοσιοκαφρος Αποδυτηριακιας.
Φιλοολυμπιακή εφημερίδα ξεμπροστιάζει τον Μαρινάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: