moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Aυτην την δημοσιογραφια θα καταγγειλει ο ΣΚΑΙ?

Aυτην την δημοσιογραφια θα καταγγειλει ο ΣΚΑΙ?

Ορμομενος απο την νεα ειδηση που κυκλοφορησε οτι ο τιμιοτερος στα Ελληνικα Δημοσιογραφικα Χρονικα ΣΚΑΙ θα παει να καταγγειλει στην Ευρωπη την...τρομοκρατηση των...δημοσιογραφων ,αυτων των αγνων φορεων ενημερωσης που ποτε δεν προσπαθησαν να λασπολογησουν κανεναν,που ποτε δεν λιδορησαν υπολειψεις με σκοπο να εκβιασουν αποτελεσματα και καταστασεις σπιλωνοντας συνειδησει και προσωπα και δεν δημιουργησε ποτε ενοχους χωρις να υπαρχουν?

Θα παει λεει στην Ευρωπη να καταγγειλει για το πρωτοπαληκαρο του...τον. Πππππορτοσαλτε,τον Σαγωνια του αλλα και θα βγει μπροστα για ολα τα παιδια που αγωνιζονται στο κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου.
Βεβαια ο λογος δεν ειναι ο Ολυμπιακος...αυτο ελειπε αλλα η τιμωρια που κρεμεται πανω απο το κεφαλι καποιων δημοσιογραφων και μμε για την σταση που κρατησαν στην προεκλογικη περιοδο του Δημοψηφισματος.
Ο Ελληνικος λαος μονο στραβος δεν ηταν και ειδε τι απολογιες προσπαθουσαν και με ποιο τροπο να εκμαιευσουν απο τους τυχαιους η τους καλεσμενους  συνομιλητες τους.
Εμεις εδω στο Piraeus Planet  οπως γραφουμε συνεχεια εχουμε θιξει ακομα και προσφατα το θεμα.
Θα θελαμε να συμβει αυτο και στα αθλητικα media απο την νεα σεζον 

Και κακα τα ψεματα γιαυτο,κοπτεται τοσο πολυ ο Γιαννης Αλαφουζος...στην νεα αθλητικη σεζον και με την σταση που κρατησε κατα του ΟΧΙ και της Κυβερνησης φοβαται οτι εχει χασει το παιχνιδι της...λασπολογιας και οτι θα τον μουρλανουν στα προστιμα ετσι και συνεχισει αυτην την τακτικη.
Ασε που φοβαται για την αναστολη λειτουργιας του σταθμου οπου στερειται αδειας λειτουργιας.
Αυτα φτανουν για να αντιληφθει καποιος γιατι απειλει με τετοιο διαβημα .
Πηγαινε Γιαννακη..θα φας ακομη μια φορα ξεβρακωμα τετοιο που θα το φυσας και δεν θα κρυωνει...

 Ιδου και η ειδηση...



Στο Συμβούλιο της Ευρώπης προσφεύγει ο ΣΚΑΪ



Την πρόθεση του να προσφύγει στο Συμβούλιο της Ευρώπης έκανε γνωστή ο ΣΚΑΪ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΚΑΪ κάνει γνωστή την πρόθεσή του να προσφύγει στο Συμβούλιο της Ευρώπης αντιδρώντας στη «στοχοποίηση και το κλίμα προγραφών εις βάρος δημοσιογράφων με «πειθαρχικές διώξεις» για τις απόψεις τους», όπως αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ


Ο ΣΚΑΪ διαπιστώνει εντεινόμενες απόπειρες τρομοκράτησης των φορέων της ενημέρωσης και των λειτουργών της από αυτοανακηρυγμένους φορείς ανάδειξης της μοναδικής αλήθειας.

Η στοχοποίηση και το κλίμα προγραφών εις βάρος δημοσιογράφων με «πειθαρχικές διώξεις» για τις απόψεις τους, οι προσωποποιημένες εξυβρίσεις από λαθρόβια έντυπα και το διαδίκτυο και οι συστηματικές συκοφαντικές επιθέσεις από πολιτικά στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού εις βάρος «μη αρεστών» μέσων ενημέρωσης, δημιουργούν, ήδη, μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα φανατισμού και μισαλλοδοξίας.

Όλες οι ενέργειες αυτές ένα στόχο έχουν: τη φίμωση της «άλλης», της όποιας «άλλης» άποψης και γνώμης και την απόκρυψη των «ενοχλητικών» ειδήσεων και της αλήθειας.

Ο ΣΚΑΪ δηλώνει ότι θα σταθεί απέναντι σε κάθε τέτοια εκδήλωση εκτροπής από τα δημοκρατικά κεκτημένα λειτουργίας του Τύπου και των Μέσων Ενημέρωσης.

Ήδη αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ενημέρωση των πολιτικών και κοινωνικών φορέων, καθώς και των διεθνών οργανώσεων προστασίας της ελευθεροτυπίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Το Συμβούλιο της Ευρώπης, που είναι ο εγγυητής της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (και ειδικότερα του άρθρου 10 για την Ελευθερία του Τύπου),θα είναι ο πρώτος μας σταθμός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: