moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Super League:Κληρωση με ...αστερισκους

Super League:Κληρωση με ...αστερισκους

Μπάχαλο επικρατεί λίγες ώρες πριν την κλήρωση της Super League, που θα γίνει σημερα Τρίτη  στο Μέγαρο Μουσικής.
Τα ανοιχτά μέτωπα είναι δύο: 
Η υπόθεση της Κέρκυρας που κινδυνεύει με υποβιβασμό για την "εικονική μεταβίβαση" των μετοχών στον Θανάση Ισσαρή έπειτα από το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού το οποίο όμως, δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη στη Super League, ώστε να επιληφθεί η πειθαρχική επιτροπή και ο Λεβαδειακός που προσέφυγε το μεσημέρι της Δευτέρας στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας τον υποβιβασμό της Βέροιας (που αθωώθηκε και σε δεύτερο βαθμό) για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό.


Στην Super League αρχικά, εξέταζαν το ενδεχόμενο να βάλουν την Κέρκυρα με αστερίσκο στην διαδικασία και την σημείωση ότι εκκρεμεί η τιμωρία της. Έπειτα από την προσφυγή των Βοιωτών όμως, το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι (η απόφαση θα παρθεί λίγη ώρα πριν από την κλήρωση) είναι να τοποθετηθούν οι 14 ομάδες στην κληρωτίδα και ακόμη η "ομάδα α" και η "ομάδα β".
Παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2011 έπειτα από την τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν με την πειθαρχική δικαιοσύνη οδήγησαν εξάλλου, τη Λίγκα στην απόφαση να διεξαγάγει την κλήρωση χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει ολική επικύρωση της βαθμολογίας της περιόδου 2014-15 (είχαν επικυρωθεί μόνο οι πέντε πρώτες θέσεις, για να διεξαχθούν τα πλέι οφ).

Επίσης, δεν έχει γίνει εγγραφή νέων μελών για τους νεοφώτιστους ΑΕΚ και Ηρακλή, που θα μπουν όμως, κανονικά στην κληρωτίδα από τη στιγμή που έχει σφραγιστεί η άνοδός τους, με την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League.

Εξάλλου, κλειδάριθμους για να μην παίζουν εντός έδρας την ίδια αγωνιστική, έπειτα από αιτήματα της αστυνομίας και της Forthnet, θα πάρουν Ολυμπιακός - Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Ηρακλής.

 Στις πρώτες αγωνιστικές, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, θα αποφευχθούν τα ντέρμπι, ενώ στον καταρτισμό του προγράμματος δεν θα ορίζονται την ίδια ημέρα ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: