moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Χατζηδάκης: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Χατζηδάκης: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Χατζηδάκης: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»
Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης από τις Κορασίδες, η οποία ήρθε να προστεθεί στα πρωταθλήματα που κατέκτησαν φέτος οι Γυναίκες, οι Νέες Γυναίκες και οι Νεάνιδες γεγονός που καθιστά τον σύλλογο μας απόλυτο κυρίαρχο σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ.
Ο προπονητής των Κορασίδων, Κώστας Χατζηδάκης με δηλώσεις του στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη επιτυχία τονίζοντας τα εξής:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ομάδα μας κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα των Κορασίδων. 
 Τα κορίτσια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν συνεργάσιμα και εργατικά παρά τις αντίξοες συνθήκες που είχαν να  αντιμετωπίσουν όπως οι πολύ βραδινές ώρες προπονήσεις και οι συνεχής αλλαγή ωραρίου και κολυμβητηρίων. 
Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με χαμηλά το κεφάλι και στόχο μέρα με την μέρα να γινόμαστε καλύτεροι για να ξανά ζήσουμε ανάλογες επιτυχίες . 
Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Χάρη Παυλίδη που σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών ήταν κοντά μας , συνεργαζόταν μαζί μας και μας βοηθούσε. 
Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αυτής της ομάδας έχει ο προηγούμενος προπονητής, Στέργιος Τοροσιάδης ο οποίος είχε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά τα προηγούμενα χρόνια. 
Ακόμα τον Γιάννη Μπενόπουλο ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει συμβάλει στο μέγιστο για όλες τις επιτυχίες του γυναικείου τμήματος υποδομών του Ολυμπιακού και φυσικά και στην χθεσινή. 
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού και πάνω από όλους την ψυχή της ομάδας τον κύριο Κώστα Γούρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: