moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Άλλη μία θρυλική αναμέτρηση για τους Βετεράνους

Άλλη μία θρυλική αναμέτρηση για τους Βετεράνους
 

Στην Γαβαλού Αγρινίου θα βρεθούν το Σάββατο οι Βετεράνοι του Θρύλου. Οι παίκτες που τίμησαν τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο θα αντιμετωπίσουν τους Βετεράνους του Κεραυνού Γαβαλούς κι αναμένεται να τύχουν για άλλη μία φορά θερμής υποδοχής.

Οι παλαίμαχοι της ομάδας μας θα ξεκινήσουν στις 12:00 από το «Γ. Καραϊσκάκης» με πούλμαν που διέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για να μεταβούν στην Γαβαλού για τον υπ` αριθμόν 640 αγώνα τους που αναμένεται να προσελκύσει ξανά πλήθος κόσμου!

Πάνω από 40 μεγάλα ονόματα από την ιστορία του Ολυμπιακού θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου. Έχουν προπωληθεί ήδη χιλιάδες εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, με όλα τα έσοδα να πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αυτή θα είναι η τελευταία αναμέτρηση για το καλοκαίρι, με τους Βετεράνους να θέλουν να δώσουν ένα όμορφο φινάλε για αυτή τη χρονιά. Η επόμενη αναμέτρηση θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: