moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Έφτασε ο Θρύλος,υποδοχη απο τους Γαυρους του Μοναχου

Έφτασε ο Θρύλος,υποδοχη απο τους Γαυρους του Μοναχου

Έφτασε ο Θρύλος

Στην Αυστρία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο Ζέεφελντ πριν από λίγο, οδικώς από το Μόναχο και εκεί θα «χτιστεί» η ομάδα για τη νέα περίοδο.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει πάρει τους παίκτες που ήθελε και με αυτούς θα δουλέψει, ενώ υπάρχουν κάποιοι που θα περάσουν κάποια... τεστ, προκειμένου να σχηματίσει άποψη ο Πορτογάλος προπονητής.
Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στο Ζέεφελντ: Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καραμάνος, Κολοβός, Λάτσι, Λόρια, Μαρτίνες, Μαζουακού, Ολαϊτάν, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Τζανδάρης, Βούρος, Γιαταμπαρέ, Ζντιέλαρ.

Παντού είναι Πειραιάς

Παντού είναι Πειραιάς!

Μεγάλη «τρέλα» έχουν οι ομογενείς οπαδοί του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι ΓΑΥΡΟΙ από τη Γερμανία περίμεναν καρτερικά την αποστολή του πρωταθλητή Ελλάδας στο αεροδρόμιο και μόλις εμφανίστηκε, την αποθέωσαν.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Μόναχο έχουν απίστευτη αγάπη για την ομάδα και όποτε τους δίνεται η ευκαιρία, είναι δίπλα της, ενώ κάθε χρόνο δίνουν το «παρών» και στα περισσότερα φιλικά που διεξάγονται εκεί.
Φυσικά, αυτό δεν συμβαίνει μόνο φέτος, αλλά κάθε χρόνο.
Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε αεροπορικώς στο Μόναχο και από εκεί κατευθύνθηκε οδικώς μέχρι το Ζέεφελντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: