moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Διατεθηκαν 9.200 εισητηρια διαρκειας με κλειστες Τραπεζες

Διατεθηκαν 9.200 εισητηρια διαρκειας με κλειστες Τραπεζες

9.200 και συνεχίζουμε!
Σε κατάσταση συναγερμού είναι οι ΓΑΥΡΟΙ ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν!
Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη πρώτη εβδομάδα διάθεσης των νέων καρτών διαρκείας κυριολεκτικά δεν έχει προηγούμενο και σίγουρα συνιστά ρεκόρ για τα δεδομένα του Ολυμπιακού των τελευταίων ετών!

Συγκεκριμένα, μετά και τη ένατη ημέρα από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τον «Ναό», έχουν ήδη «εξαφανιστεί» 9.200 κάρτες, αφού άλλα 700 «κομμάτια» έκαναν …φτερά το Σάββατο!
Γεγονός το οποίο καταδεικνύει σε όλη του την μεγαλοπρέπεια την δίψα των οπαδών του Θρύλου να πιάσουν μία μόνιμη θέση στον «Ναό» και να πανηγυρίσουν πολύ μεγάλες διακρίσεις στο πλευρό της λατρεμένης τους ομάδας.
Ούτε οι έντονη ζέστη που επικρατεί στο Λεκανοπέδιο, αλλά ούτε φυσικά και η δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα, δείχνουν ικανές να πτοήσουν τους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι ανταποκρίνονται πλήρως στην απόφαση της διοίκησης να μειώσει σημαντικά τυις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: