moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Αναμονη για Ντάνστον, Σλούκα επενδυση στον Μωραΐτη

Αναμονη για Ντάνστον, Σλούκα επενδυση στον Μωραΐτη

Στον Ολυμπιακό αναμένουν την απάντηση του Ντάνστον στην πρόταση τους, η διοίκηση ξεκινά τις συναντήσεις με Σλούκα, επενδύουν στο μέλλον με Μωραΐτη οι Πειραιώτες.
Στον Ολυμπιακό δεν γνωρίζουν τίποτα για την φημολογούμενη οριστική συμφωνία του Μπράιαντ Ντάνστον με την Αναντολού Εφές και αναμένουν την απάντηση του παίκτη στην πρόταση ανανέωσης που του έκαναν.
 Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατέθεσαν στον αθλητή μία προσφορά για διετές συμβόλαιο με τις ετήσιες αποδοχές του 29χρονου Αμερικανού σέντερ να φτάνουν κοντά στις 700.000 δολάρια.

Ο κορυφαίος αμυντικός της Euroleague κράτησε τα όσα του είπαν οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ζήτησε χρόνο ώστε να σκεφτεί και να απαντήσει. Η προσφορά της Αναντολού Εφές είναι ανώτερη οικονομικά, καθώς οι Τούρκοι του δίνουν περίπου 900.000 δολάρια ετησίως (400 χιλιάρικα παραπάνω σε βάθος χρόνου) και διετές συμβόλαιο.

Είναι γεγονός πως ο Αμερικανός σέντερ είχε συμφωνήσει σε όλα προφορικά με τους Τούρκους (ο παίκτης δεν είχε υπογράψει, καθώς ήθελε να μιλήσει και με τους ερυθρόλευκους), απλά, η πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσαν οι Πειραιώτες έκανε τον Μπράιαντ Ντάνστον να κάνει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του.

Στο μεγάλο λιμάνι, λοιπόν, αναμένουν σύντομα την απάντηση του παίκτη ώστε να ξέρουν πως θα προχωρήσουν στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Ναι μεν τον θέλουν και υπολογίζουν τον Μπράιαντ Ντάνστον για τη νέα σεζόν, κάτι που το εξέφρασαν και στην συνάντηση που είχαν μαζί του, αλλά παράλληλα δεν θέλουν να χάσουν και χρόνο, καθώς στο ενδεχόμενο που ο Αμερικανός σέντερ προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για την εύρεση του αντικαταστάτη του στην ερυθρόλευκη φροντ-λάιν.

Εντός της εβδομάδας οι συναντήσεις με τον Σλούκα

Εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις για το "καυτό" θέμα με το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα. Αρχικά θα συναντηθεί ο εκπρόσωπος του, Παναγιώτης Καπάζογλου, με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια και ακολούθως ο παίκτης θα έχει ραντεβού με τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, συζητώντας το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ξεκάθαρη προτεραιότητα του Κώστα Σλούκα είναι το να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες (συζήτησε με τον κόουτς Σφαιρόπουλο το αγωνιστικό κομμάτι, θα κουβεντιάσει τώρα και για το οικονομικό σκέλος), όπως είναι μεγάλη και η επιθυμία της διοίκησης να κρατήσει στην ομάδα τον 25χρονο γκαρντ για τα επόμενα (τουλάχιστον) τρία χρόνια, καταθέτοντας στον αθλητή μία πρόταση που θα ανταμείβει την προσφορά του, αλλά και την αφοσίωση του στον σύλλογο, όλα αυτά τα χρόνια (είναι από το 2008 στο μεγάλο λιμάνι), όντας σημαντικό μέλος του βασικού κορμού των επιτυχιών την τελευταία τετραετία.

Επενδύει στον Μωραΐτη

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν την τακτική των τελευταίων ετών, επενδύοντας στο μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.
Οι Πειραιώτες βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του 16χρονου (γεννημένος το 1999) γκαρντ, Δημήτρη Μωραΐτη (γιο του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα των Πειραιωτών, Κώστα Μωραΐτη), ο οποίος ανήκει στον Πανιώνιο.
Ταλαντούχος παίκτης, ο καλύτερος της γενιάς του, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων αναδείχθηκε σε MVP του θεσμού σημειώνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: