moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

“Αρεσει” ο Μακ Κόλουμ

  “Αρεσει” ο Μακ Κόλουμ

makkoloum
Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρεται να εξετάζουν και την περίπτωση του Αμερικανού σκόρερ Μετά την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε η αναζήτηση ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό στην περιφέρεια και η μεταγραφολογία συνεχίζεται για τους πρωταθλητές.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο David Pick, ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση ενός παλιού γνώριμου του Γιάννη Σφαιρόπουλου, τον Ερικ ΜακΚόλουμ, πρώην παίκτη του Απόλλωνα και του Πανιωνίου.
Ο Αμερικανός γκαρντ, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην Κίνα, όπου είχε κατά μέσο όρο… 39,6 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε πετύχει 82 πόντους σε ένα ματς!
Παράλληλα, δημοσιεύματα, εντός των τειχών, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ως προς τους, Κέι Σι Ρίβερς της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάλκολμ Ντιλέινι της Λοκομοτίβ Κούμπαν (σ.σ. είχε απασχολήσει και πέρσι του ερυθρόλευκους) και Ντανιέλ Χάκετ της Αρμάνι Μιλανο.
Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε γίνεται πραγματική… παρέλαση ονομάτων. Σημειωτέον ότι η περίπτωση του Στρόμπερι, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας με την Καρσίγιακα, εξακολουθεί να εξετάζεται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: