moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ντάρντεν: «Ευγνώμων για τον Ολυμπιακό»


Ντάρντεν: «Ευγνώμων για τον Ολυμπιακό»

Ντάρντεν: «Ευγνώμων για τον Ολυμπιακό»
Την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο (και τον Θεό) για την ευκαιρία που του δόθηκε να παίξει στον Ολυμπιακό αισθάνθηκε ο Τρεμέλ Ντάρντεν. 
Το δικό του... αντίο είπε στον Ολυμπιακό ο Τρεμέλ Ντάρντεν, λίγες μέρες αφότου αποχώρησε απ' την ομάδα.
Ο Αμερικανός φόργουορντ ευχαρίστησε παίκτες, διοίκηση, τεχνικό τιμ για τα όσα έζησε την μια χρονιά του στο λιμάνι, δήλωσε ευγνώμων στον Θεό που αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα κι ευχήθηκε στους πρωταθλητές κάθε επιτυχία για το μέλλον!
«Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια αυτής, τα οποία κανείς δεν μπορεί να αποφύγει, ωστόσο η χρονιά τελείωσε με το πρωτάθλημα! Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε να ζήσω και να παίξω στην Ελλάδα. Ευχαριστώ το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για την ευκαιρία που είχα να παίξω μαζί τους. Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον και μακάρι ο Κύριος Ιησού Χριστός να ‘ναι μαζί σας», τα λόγια του Ντάρντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: