moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Επίδειξη δύναμης για 35η διαδοχική φορά

Επίδειξη δύναμης για 35η διαδοχική φορά

Επίδειξη δύναμης για 35η διαδοχική φορά!
Για μια ακόμη φορά και 35η διαδοχική για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε  την τεράστια διαφορά δυναμικότητας που τον χωρίζει από τον Παναθηναϊκό και επικράτησε με το εντυπωσιακό 16-2 μετατρέποντας σε ματς που περισσότερο έμοιαζε με προπόνηση τον 1ο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος. 

 Η τέταρτη φετινή επικράτηση κόντρα στον Παναθηναϊκό που μετά τον τελικό Κυπέλλου στο Καρπενήσι, εμφανίστηκε για πρώτη φορά και στους τελικούς του πρωταθλήματος, ήρθε και αυτή με χαρακτηριστική ευκολία για τους Πειραιώτες. 
Σε ένα αγώνα που δεν σκόραραν από πλευράς Ολυμπιακού, μόνο ο τερματοφύλακας Γαλανίδης και ο Μυλωνάκης αφού όλοι οι υπόλοιποι έγραψαν το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ, δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. 
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί από την αρχή μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και την Παρασκευή στις 19:00 στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο θα πάνε για το 2-0 στη σειρά των τελικών ούτως ώστε να πανηγυρίσουν την ερχόμενη Τρίτη (20:30) στο «Π. Καπαγέρωφ» την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.
Από νωρίς τον έλεγχο...
Ο Ολυμπιακός με το γρήγορο γκολ του Κυριάκου Ποντικέα από την περιφέρεια (7:32) μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού. Σε ένα ρόλο που δεν δυσκολεύτηκε να παραμείνει αφού διατήρησε τον έλεγχο με χαρακτηριστική ευκολία. Ο Γιάννης Φουντούλης 3:34 πριν το φινάλε του 1ου οκταλέπτου, έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του Θρύλου αφού το πέναλτι που εκτέλεσε το απέκρουσε ο Καραμπέτσος. Τελικά το προβάδισμα των δυο τερμάτων το έδωσε στον Ολυμπιακό ο Άγγελος Βλαχόπουλος που έφυγε στην κόντρα (1:41) και έγραψε το 2-0.
Κυριάρχησε απόλυτα!
Λίγο πριν τα μισά του 2ου οκταλέπτου, ο Κώστας Μουρίκης δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0 εκμεταλλευόμενος τον παίκτη παραπάνω (5:14). Στο «παρθενικό» γκολ του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση το οποίο ήρθε, 4:22 πριν τη λήξη του οκταλέπτου από τον Γερακούδη, απάντησε ο Μπλάι Μάγιαρακ με δυο διαδοχικά τέρματα στο 3:51 και στο 3:11 διαμορφώνοντας το 5-1.
«Πάρτι» στο δεύτερο ημίχρονο...
Ο Ολυμπιακός όσο κυλούσε ο χρόνος ανέβαζε ακόμα περισσότερο στροφές. Το «ερυθρόλευκο» πάρτι με πρωταγωνιστή τον Μάγιαρακ ο οποίος σκόραρε άλλα δυο τέρματα, συνεχίστηκε και στο 3ο οκτάλεπτο το οποίο έκλεισε με το επιμέρους 5-1  υπέρ του Θρύλου. Ίδια εικόνα και στο 4ο οκτάλεπτο διάστημα στο οποίο ο Ολυμπιακός σκόραρε άλλα έξι τέρματα χωρίς να δεχτεί κανένα και έφτασε δια περιπάτου στο τελικό 16-2.  
Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-1, 5-1, 6-0 
Η διακύμανση: 
1ο οκτάλεπτο: 1-0 Ποντικέας (περιφέρεια, 7:32), 2-0 Βλαχόπουλος (κόντρα, 1:41)
2ο οκτάλεπτο: 3-0 Μουρίκης (π/π, 5:14), 3-1 Γερακούδης (περιφέρεια, 4:22), 4-1 Μάγιαρακ (π/π, 3:51 ), 5-1 Μάγιαρακ (περιφέρεια, 3:11)
3ο οκτάλεπτο:  6-1 Δερβίσης (φουνταριστός, 6:04), 7-1 Μουρίκης (π/π, 5:16), 8-1 Μάγιαρακ (π/π, 4:05), 9-1 Ντόσκας (π/π, 3:14), 10-1 Μάγιαρακ (περιφέρεια, 1:49), 10-2 Καλογεράκος (περιφέρεια, 1:17)
4ο οκτάλεπτο: 11-2 Μουρίκης (φουνταριστός, 7:23), 12-2 Γούνας (κόντρα, 6:35),
13-2 Φουντούλης (κόντρα, 5:32), 14-2 Δελακάς (π/π, 2:14), 15-2 Κολόμβος (φουνταριστός, 1:35), 16-2 Κολόμβος (φουνταριστός, 0:30) 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Μάγιαρακ 4, Μουρίκης 3, Κολόμβος 2,
Ποντικέας 1, Βλαχόπουλος 1, Δερβίσης 1, Ντόσκας 1, Γούνας 1, Φουντούλης 1, Δελακάς 1, Μυλωνάκης, Γαλανίδης. 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καραμπέτσος, Γερακούδης 1, Καλογεράκος 1, Κομάντινα, Σαρτζετάκης, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος, Γρηγοριάδης, Παπαδημητρίου, Σπυρόπουλος 
Βλάχος: «Λίγα τα δυο γκολ για ένα τελικό»
Ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Προσπαθήσαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε να φωνάξει για εμάς και για τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε εκτός από τη νίκη να κάνουμε μια πολύ μεγάλη εμφάνιση, για να ευχαριστηθεί απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Νομίζω ότι ήμασταν εξαιρετικοί και στις δυο πλευρές και στην επίθεση και στην άμυνα, όπου ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν πολύ καλοί και προσηλωμένοι. Δυο γκολ είναι πολύ λίγα για ένα τελικό και στην επίθεση βρήκαμε πολλούς τρόπους να σκοράρουμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε για να γυρίσουμε εδώ στο 3ο παιχνίδι. Ο τελικός Κυπέλλου ήταν διαφορετικό παιχνίδι, είναι ένα ματς με περισσότερα νεύρα. Σε μια σειρά τελικών όμως η καλύτερη ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και το πιο βασικό είναι ότι μέσα στο σπίτι μας με αυτή την ατμόσφαιρα η ομάδα παίρνει ένα 20% πιο πάνω και αποδίδει πολύ καλύτερα». 
Μουρίκης: «Το σκορ αποτυπώνει πλήρως τη διαφορά των δυο ομάδων»
Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρίκης που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και σκόραρε τρεις φορές δήλωσε στο οsfp.gr: «Θέλαμε να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και σε άμυνα και σε επίθεση για να ευχαριστήσουμε και τους εαυτούς μας και τον κόσμο που γέμισε το κολυμβητήριο. Θεωρώ ότι το τελικό σκορ, αποτυπώνει πλήρως τη διαφορά των δυο ομάδων. Τώρα έχουμε δυο ακόμα βήματα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κερδίζει σε κάθε αγώνα και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και την Παρασκευή στην έδρα του Παναθηναϊκού». 
Βλαχόπουλος: «Ήμασταν πολύ μαχητικοί»
Ο Άγγελος Βλαχόπουλος επεσήμανε μετά την επικράτηση σε βάρος του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα είναι ένα πολύ καλό σκορ. Κάναμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πολύ καλή εμφάνιση. Νομίζω ότι η άμυνα ήταν το κλειδί, δεχόμενοι μόνο δυο γκολ που ακόμα και αυτά θα μπορούσαμε να μην τα έχουμε δεχτεί. Όσο είμαστε συγκεντρωμένοι και επιβάλουμε το ρυθμό μας δεν θα έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι.  Όλη η ομάδα έδωσε το 100%, δείξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι όλοι, ήμασταν πολύ μαχητικοί. Ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα είναι και θέμα του μπάτζετ της ομάδας, ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν φάσεις από το πουθενά. Για αυτό νομίζω ότι σκοράρουμε όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς πάρα πολύ παίκτες».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: