moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ολυμπιακός-Πανιωνιος 3-0 (video)

Ολυμπιακός-Πανιωνιος 3-0 (video)

 
Σε εξ αναβολής αγώνα της 15ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/5) στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου, παραμένοντας αήττητος!
Η ομάδα του Πειραιά, μετά από 33 αγώνες στη διοργάνωση, έχει να επιδείξει 29 νίκες και 4 ισοπαλίες και στόχος της είναι η νίκη το Σάββατο (30/5) στη Βέροια, έτσι ώστε να γίνει η μοναδική στην ιστορία, η οποία θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα χωρίς ήττα.
Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα στο παιχνίδι και είχαν ειδικά στο 2ο ημίχρονο ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ.

  http://www.redplanet.gr/podosfairo/olympiakos-protathlimata/article3494812.ece/BINARY/original/neoi.jpgΣτο 35' ο Μανθάτης βγάζει σέντρα μέσα στην περιοχή ο Χαζμπουλά σταματάει την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Λάτσι, ο οποίος "γράφει" το 1-0.

Στο 38' ο Τσιμίκας βγάζει σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα βρίσκει στον Πολυχρονιάδη και καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του (2-0). Στο 64', μετά από πάσα του Γαρεφαλάκη, ο Χαντζάρας με πλασέ διαμορφώνει μέσα από την περιοχή το τελικό 3-0.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά από το τέλος του αγώνα, σημείωσε:

"Το ζητούμενο ήταν η νίκη και τα καταφέραμε. Όταν έχεις κατακτήσει το Πρωτάθλημα και με τόση διαφορά από τους αντιπάλους σου είναι δύσκολο να έχουν κίνητρο οι παίκτες. Τα παιδιά όμως έπαιξαν καλά και δημιούργησαν πολλές φάσεις. Στόχος μας είναι το αήττητο και ελπίζω να πάνε όλα καλά και στη Βέροια, όπου θα δώσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Κασαπίδης, Τσιμίκας, Σαλταμάρας, Βούρος, Καραχάλιος, Γαρεφαλάκης, Ανδρούτσος, Χαντζάρας (70' Αμαραντίδης), Λάτσι (66' Πλέγας), Μανθάτης (73' Ιγνατίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Μεξής, Πολυχρονιάδης, Ευαγγέλου, Καλύβας, Γκιζινί, Φερεντίνος, Χαζμπουλά, Αράπης (64' Βουκελάτος), Γκούμας (76' Καζβιρόπουλος), Μπιμάι (46' Παναγιωτόπουλος).

Δείτε μία αναδρομή των εορτασμών της κατάκτησης του Πρωταθλήματος από την ομάδα Νέων του Θρύλου. Το ματς με τον Ατρόμητο και η μαθηματική κατάκτηση, οι πανηγυρισμοί σε γήπεδο και αποδυτήρια, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ και η απονομή, μέσα από την κάμερα του Olympiacos TV!


Δεν υπάρχουν σχόλια: