moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Tα σενάρια για την συνεχεια της Euroleague

Tα σενάρια για την συνεχεια της Euroleague


Ξεκαθάρισε αρκετά, πλην όμως όχι ολοκληρωτικά η εικόνα για την τελική κατάταξη στους δύο ομίλους του Top 16 μετά την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής. Στον πέμπτο όμιλο, όλα είναι ρευστά.
Η Ρεάλ λογικά θα είναι πρώτη, αφού για να χάσει την πρωτιά θα χρειαστεί να ηττηθεί στη Μαδρίτη από τη Ζαλγκίρις και ταυτόχρονα η Μπαρτσελόνα να νικήσει τη Γαλατάσαραϊ στην Πόλη σε κεκλεισμένων των θυρών ματς.
 Οι Καταλανοί δεν γίνεται να πέσουν κάτω από τη δεύτερη θέση. Σε ό,τι αφορά στην τρίτη και την τέταρτη θέση, διεκδικούνται από τρεις ομάδες.
 Η Άλμπα με νίκη επί της Μακάμπι στο Βερολίνο προκρίνεται όπως και να’ χει και μάλιστα σαν τρίτη, ενώ αν χάσει μένει πέμπτη.
Η Μακάμπι με νίκη είναι τρίτη, ενώ με ήττα θα προκριθεί αν χάσει ο Παναθηναϊκός από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και θα αποκλειστεί αν οι «πράσινοι» νικήσουν.
 Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί μόνο σαν τέταρτος, είτε νικώντας στο Βελιγράδι είτε εφόσον χάσει την ίδια ώρα η Μακάμπι νικήσει στο Βερολίνο.

Στον έκτο όμιλο, ΤΣΣΚΑ και Φενέρ έχουν εξασφαλίσει πλεονέκτημα έδρας και διεκδικούν την πρώτη θέση. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα την πάρει αν νικήσει την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία ή αν εκείνη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς χάσει εντός έδρας από την Αναντολού Εφές.
 Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένα τρίτος, η μόνη ομάδα από αυτές που έχουν περάσει και ξέρουν σε τι θέση θα τερματίσουν, με τον αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής απέναντι στη Νίζνι να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.
Όσο για την τέταρτη θέση, η Αναντολού Εφές έχει την τύχη στα χέρια της. Με νίκη ή εφόσον η Λαμποράλ Κούτσα χάσει από την Ουνικάχα στη Μάλαγα θα περάσει στα play offs.
 Οι Βάσκοι περνούν μόνο με νίκη στην Ανδαλουσία και ταυτόχρονα ήττα του «Ντούντα» από τον «Ζοτς» στον τουρκικό εμφύλιο.

Αναλυτικά η εικόνα των play offs:


Ρεάλ (ή Μπαρτσελόνα)-Αναντολού Εφές ή Λαμποράλ Κούτσα
Μπαρτσελόνα (ή Ρεάλ)-Ολυμπιακός
Άλμπα ή Μακάμπι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
Μακάμπι ή Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: