moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακος

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακος

Σφαιρόπουλος: «Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε, αλλά…»

Σφαιρόπουλος: «Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε, αλλά…»
Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι τέλους αλλά τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και η έλλειψη συγκέντρωσης του στοίχισαν τη νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κόουτς των Πειραιωτών, Γιάννης Σφαιρόπουλος. 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Έπαιξαν καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ξέραμε πριν έρθουμε εδώ ότι είχαμε δύσκολη αποστολή γιατί όταν παίζεις με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα είναι πάντα δύσκολα. Πλην της αρχής του ματς και του δευτέρου ημιχρόνου που δεν είχαμε συγκέντρωση και δεν παίξαμε καλά, μετά είχαμε καλύτερη συγκέντρωση, παίξαμε καλύτερη άμυνα, γυρίσαμε το μεγάλο προβάδισμα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ΤΣΣΚΑ είχε πάντα το προβάδισμα αλλά εμείς δεν σταματήσαμε να παλεύουμε ως το τέλος. Νομίζω ότι το σημείο που έκρινε το ματς ήταν τα ριμπάουντ, δώσαμε 19 ριμπάουντ στον αντίπαλο, δώσαμε πολλές δεύτερες ευκαιρίες στους αντιπάλους μας και δεν ήμασταν καθόλου καλοί σε αυτό τον τομέα», είναι όσα ανέφερε μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Παίξαμε καλά, αλλά τα εύσημα ανήκουν στον Ολυμπιακό»


Η ΤΣΣΚΑ ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά ο Σάσα Κάουν επέλεξε να αποδώσει τα εύσημα στους Πειραιώτες που έπαιξαν δυνατά και πάλεψαν, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
«Πιστεύω πως παίξαμε καλά σήμερα. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στους αντιπάλους μας. Έπαιξαν δυνατά και πάλεψαν, παρά το γεγονός πως δεν είχαν τον Σπανούλη, που είναι η… μισή τους ομάδα. Νομίζω πως εάν ήταν στην ομάδα, ενδεχομένως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Σήμερα παλέψαμε και δεν τα παρατήσαμε. Όταν αγωνιστήκαμε στην Ελλάδα, είχαν τους οπαδούς τους, ήταν σε καλύτερη κατάσταση και έτσι έπαιξαν ακόμη πιο δυνατά. Είμαι χαρούμενος για τους οπαδούς μας, καθώς μας στήριξαν και εμείς παίξαμε καλά», δήλωσε ο Σάσα Καούν μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Νάντο Ντε Κολό:«Δεν είχαν τον Σπανούλη, αλλά έχουν ομάδα»

«Δεν είχαν τον Σπανούλη, αλλά έχουν ομάδα»
Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε του Ολυμπιακού και εξασφάλισε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, με τον Νάντο Ντε Κολό να τονίζει ότι ήταν ένα δύσκολο ματς καθώς οι Πειραιώτες παρότι στερήθηκαν τον Σπανούλη, έδειξαν ότι έχουν ομάδα. 
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως δεν είχαν τον Σπανούλη. Έχουν όμως ομάδα. Ο καθένας τους ήταν έτοιμος να παίξει σκληρά. Νομίζω πως κάναμε καλή δουλειά σήμερα. Παίξαμε πιο επιθετικά στην άμυνα και πλέον αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια», ήταν τα λόγια του Νάντο Ντε Κολό. 



Από την πλευρά του, ο Αντρέι Κιριλένκο είπε: «Καμιά φορά η μπάλα απλά δεν ήθελε να μπει στο καλάθι. Αυτό έγινε όταν είχαμε φτάσει στους 21 πόντους και δεν μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερους για επτά λεπτά. Τότε, κάναμε κάποιες προσαρμογές. Αλλά, σε αυτές τις περιπτώσεις το σημαντικό είναι να παίζεις καλή άμυνα. Για αρκετή ώρα είχαμε επιτρέψει μόνο 60 πόντους. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής μας είπε πως θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Αυτό είναι καλή είδηση για τους φιλάθλους μας».

Πρίντεζης: «Μας στοίχισαν τα ριμπάουντ, αλλά συνεχίζουμε»

Πρίντεζης: «Μας στοίχισαν τα ριμπάουντ, αλλά συνεχίζουμε»
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Γιώργο Πρίντεζη να στέκεται στις δηλώσεις του στα πολλά χαμένα ριμπάουντ που είχε η ομάδα του και να τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκουραστούν στην διακοπή και θα είναι έτοιμοι για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.
«Παλέψαμε πάρα πολύ σήμερα, τα ριμπάουντ μας στοίχισαν. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό TOP-16 με πάρα πολλούς τραυματισμούς, ανταπεξέλθαμε στις δυσκολίες, τώρα έχουμε μειονέκτημα έδρας, συνεχίζουμε. Έχουμε ένα ματς με τη Νίζνι που θεωρητικά είναι αδιάφορο, πρέπει να το παίξουμε και παράλληλα να ξεκουραστούμε αυτές τις δέκα ημέρες ώστε να μπούμε στα προημιτελικά και να παλέψουμε αυτά ματς είτε μακριά από το ΣΕΦ είτε εντός έδρας, είτε είναι τρία παιχνίδια, είτε τέσσερα είτε πέντε», ανέφερε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην «ομάδα του στρατού».

Σλούκας: «Για τη νίκη σε κάθε έδρα»

Σλούκας: «Για τη νίκη σε κάθε έδρα»
Ο Ολυμπιακός θα παλέψει για τη νίκη σε όποια έδρα και αν κληθεί να αγωνιστεί στα πλέι οφ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αναφερόμενος στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ και σε κάποια αχρείαστα φάουλ που έκανε η ομάδα του και την οδήγησαν στην ήττα.
«Χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ κι έτσι η ΤΣΣΚΑ είχε πολλές παραπάνω επιθέσεις. Αυτό μας στοίχισε, καθώς κάναμε κι αρκετά φάουλ αχρείαστα. Ήρθαμε για να παλέψουμε, το κάναμε, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Κώστας Σλούκας.
Ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να έλειπε, αλλά σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα «ο Ολυμπιακός κοιτά το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όποιος κι αν λείπει. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα κι όπως και να έχει παίζει για τη νίκη».
Αναφερόμενος στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός πάει στα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας τόνισε: «Είναι σημαντικό, γιατί ο κόσμος μάς δίνει ώθηση. Ωστόσο, εμείς πάμε πάντα για τη νίκη είτε σε δύσκολη είτε σε εύκολη έδρα. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι κι όταν έρθουν τα play off θα κοιτάξουμε αυτά τα ματς».
Για το βαθμό ετοιμότητάς του δήλωσε: «Συμμετείχα στις τελευταίος προπονήσεις κι ο προπονητής μού είπε πως θα παίξω, αν είμαι 100% έτοιμος. Ένιωθα καλά κι έπαιξα».

Λοτζέσκι: «Δεν ένιωσα μόνος…»

Λοτζέσκι: «Δεν ένιωσα μόνος…»
Ο Ματ Λοτζέσκι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να καλύψει και το κενό του Βασίλη Σπανούλη στο σκοράρισμα, αλλά μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ δεν θέλησε να σταθεί στην απουσία του «ερυθρόλευκου» αρχηγού.
«Τα ριμπάουντ μάς στοίχισαν. θα προτιμούσαμε να είχαμε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, γιατί ο κόσμος μας μάς δίνει ενέργεια. Περιμένουμε να επιστρέψουν οι τραυματίες και θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν ένιωσα μόνος από την απουσία του Σπανούλη. Επρεπε να αγωνιστούμε με όσους παίκτες είχαν ταξιδέψει», είναι όσα είπε ο Ματ Λοτζέσκι μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: