moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Αρνείται να τιμήσει την επέτειο του Χέιζελ η Γιουβέντους

Αρνείται να τιμήσει την επέτειο του Χέιζελ η Γιουβέντους

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας πρότεινε στη Γιουβέντους να τιμηθεί η 30ή "μαύρη" επέτειος του Χέιζελ στο φιλικό της Τρίτης με την Ιταλία, ωστόσο η "Γηραιά Κυρία" το αρνήθηκε.

Την ευκαιρία της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία στο "Juventus Stadium" του Τορίνο, άδραξε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία προτείνοντας στη Γιουβέντους να τιμηθεί η θλιβερή επέτειος του Χέιζελ με κατάθεση κοινού στεφάνου, στη μνήμη των 39 νεκρών του τελικού του 1985 ανάμεσα στη "Γηραιά Κυρία" και τη Λίβερπουλ.
Η ιταλική ομάδα, ωστόσο, αφού ευχαρίστησε την αγγλική ομοσπονδία για την πρότασή της, την αρνήθηκε ευγενικά. Η δικαιολογία της Γιουβέντους είναι ότι προτιμά να τιμηθεί η επέτειος το Μάιο, όπως γίνεται συνήθως.
Η Γιουβέντους συνεχίζει να προκαλεί με ακόμη μία κίνησή της, μετά από αυτή στο θέμα του τραυματισμού του Κλάουντιο Μαρκίζιο και την κόντρα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ιταλίας και πρώην δικό της, Αντόνιο Κόντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: