moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σημερα το καθοριστικο ραντεβου για το μελλον του Ελληνικου ποδοσφαιρου

Σημερα το καθοριστικο ραντεβου για το μελλον του Ελληνικου ποδοσφαιρου

Ενα καθοριστικο ραντεβου για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα. 

Ποιοι θα συμμετέχουν και με ποιο αντικείμενο;

Σημερα στις 17:00 στα γραφεία του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, θα βρεθούν στελέχη της FIFA, της UEFA και της ΕΠΟ, με θέμα συζήτησης και διαπραγμάτευσης το νεο αθλητικο νομοσχεδιο και το θεμα της Κρατικης παρεμβασης και του αυτοδιοικητου του ποδοσφαιρουΠαρόντες, από πλευράς FIFA θα είναι ο διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών της, Τιερί Ρεζνά, ενώ την UEFA θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, οι οποίοι θα συνοδεύονται από έναν δικηγόρο έκαστος.
Από πλευράς Πολιτείας, τον Σταύρο Κοντονή θα πλαισιώνει ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Τζούλιος Συναδινός, μαζί με δύο δικηγόρους, ενώ παρόντες θα είναι και ένα κορυφαίο στέλεχος της ΕΠΟ μαζί με έναν δικηγόρο.
Κρίσιμη αναμένεται να είναι η αντίδραση της FIFA πάνω στα άρθρα του νέου νομοσχεδίου που αφορούν το αυτοδιοίκητο, γεγονός που αναμένεται να ανοίξει «θέμα» με την πλευρά της κυβέρνησης.
Από την UEFA αναμένεται να δοθούν καταστατικά άλλων χωρών, εγκεκριμένα από την ίδια, ώστε να πάρουν ιδέες ο υφυπουργός και οι συνεργάτες του, εφόσον κριθεί σκόπιμο να γίνουν αλλαγές, διορθώσεις ή διευκρινίσεις σε άρθρα του νομοσχεδίου.
Ουσιαστικά, πρόκειται για την «ομάδα εργασίας» που είχε αποφασιστεί στη συνάντηση Πλατινί - Κοντονή στη Νιόν, για να αντιμετωπιστούν τα τρέχοντα θέματα σε διαφθορά και βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για την οποία σας είχε ενημερώσει

Εμεις ευχομαστε καλη επιτυχια στο καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου και γιαυτο ειναι υποχρεωμενοι να συμβαλουν ολοι ,και η UEFA και η ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: