moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Mεταγραφικες εξελιξεις μεσα στην εβδομαδα

Mεταγραφικες εξελιξεις μεσα στην εβδομαδα


Η πιθανότητα να υπάρξουν νέα πρόσωπα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, και μάλιστα, άμεσα, είναι αρκετά μεγάλη.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις επαφές τους με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχος και πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν δύο, ίσως και τρεις προσθήκες.
Ο Ερνάνι φαίνεται πως θα είναι η μία από αυτές τις προσθήκες.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο χθεσινό φιλικό της Πόρτο με την Στόουκ και στον Ολυμπιακό περιμένουν το τελικό «ΟΚ» των Πορτογάλων, για να κάνουν δικό τους την «σφαίρα».
Η άλλη μεταγραφή που φαίνεται πως είναι στα σκαριά, αφορά το κέντρο άμυνας.
Ο Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ και ο Μορένο της Εσπανιόλ είναι δύο λύσεις που έχουν προταθεί και εξετάζονται από τη διοίκηση, μα όχι και οι μοναδικές.

Και Αντρεόλι για στόπερ

Ένα νέο όνομα φαίνεται πως προστίθεται στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή του στο κέντρο άμυνας.
Ο Μάρκο Αντρεόλι αναμένεται να αποχωρήσει από την Ίντερ και ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι μία από τις ομάδες που τον παρακολουθούν.
Στα 29 του, είναι λογικό να αναζητά σύλλογο που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του, αλλά να του παρέχει και αρκετό χρόνο συμμετοχής, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι απλή.
Και αυτό, διότι, στην Ιταλία γράφουν πως ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες.
Η Μπολόνια τον εξετάζει πιο ζεστά απ’ όλες, ενώ το όνομά του «παίζει», επίσης, για Νάπολι, Φιορεντίνα, Λάτσιο, Σαμπντόρια, Τζένοα και Αταλάντα. Ο Ολυμπιακός λέγεται πως παρακολουθεί την περίπτωσή του, αλλά δεν είναι και η μοναδική που εξετάζεται.

Όπως και να ‘χει, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: