moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Περιμένουν τη βοήθεια του κόσμου

Περιμένουν τη βοήθεια του κόσμου


Το σοκ από την ήττα στον πρώτο ημιτελικό του Πρωταθλήματος είναι δεδομένο, αλλά στον Ολυμπιακό υπάρχει πίστη για την ανατροπή, αρχής γενομένης από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς που θα διεξαχθεί την Τρίτη του Πάσχα (14/4, 17:00) στο Ρέντη.

Ο Φοίνικας Σύρου έσπασε το πλεονέκτημα της έδρας του Ολυμπιακού, νικώντας στον πρώτο ημιτελικό με 3-2 σετ. Η εικόνα στις εξέδρες του Γυμναστηρίου "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη ήταν απογοητευτική και στον Ολυμπιακό περιμένουν μεγαλύτερη ανταπόκριση από τους φιλάθλους της ομάδας στο δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο την Τρίτη του Πάσχα (14/4, 17:00).
Το δήλωσαν και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα οι Δημήτρης Καζάζης και Μίλαν Γιούρισιτς πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη τον κόσμο τους από εδώ και πέρα προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο στη  Volley League. Η ημιτελική σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και ο Ολυμπιακός, σαφώς, και μπορεί να κερδίσει στην έδρα του Φοίνικα και να αποσπάσει ξανά το πλεονέκτημα της έδρας. Προέχει, όμως, η ισοφάριση και το 1-1 στη σειρά των ημιτελικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: