moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

"Διακοπη" στο πρωτάθλημα στην Τουρκία

"Διακοπη" στο πρωτάθλημα στην Τουρκία


Την απόφαση να αναβάλλει το πρωτάθλημα για μία εβδομάδα μετά την δολοφονική επίθεση που έγινε στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε στην Τραπεζούντα, ανακοίνωσε επίσημα τη Δευτέρα (6/4) η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η ασπρόμαυρη μπάλα δεν θα κυλήσει στα γήπεδα της Τουρκίας το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Αυτή την απόφαση πήρε η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μετά τηνενοπλη επιθεση στο πουλμαν της Φενερ στην Τραπεζούντα (μετά την επικράτηση με 5-1 επί της τοπικής Ρίζεσπορ) και η οποία προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού.


  Στην απόφαση αυτή ελήφθη υπόψη το αίτημα της Φενέρ, με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης να ζηταει την αναβολη της αγωνιστικης χαρακτηρίζοντάς την απαραίτητη μετά από ένα τέτοιο σοκαριστικό γεγονός.


  Σημειώνεται πως με βάση τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ίσως να εμπλέκονται στην επίθεση οπαδοί της Τράμπζονσπορ καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις μετά το 2010, όταν η Φενέρμπαχτσε επωφελήθηκε από ένα στοιχηματικό σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη η Τράμπζονσπορ για να πάρει εκείνη το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: