moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Len Champions League:Ολυμπιακος-Έγκερ 8-6 (video)

Len Champions League:Ολυμπιακος-Έγκερ 8-6 (video)

Tετράποντο πρόκρισης!

Με τη βοήθεια του κόσμου του που γέμισε το Παπαστράτειο και έδωσε το ρυθμό και τους παίκτες να ακολουθούν το πάρτι που στήθηκε στην εξέδρα, ο Θρύλος επιβλήθηκε της Έγκερ για την 7η αγωνιστική του Len Champions League. 
 Το τελικό 8-6 που διαμορφώθηκε δια χειρός Χριστόδουλου Κολόμβου 18 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στο Final 6.
Η διαφορά της ήττας στην Ουγγαρία με 10-9, υπερκαλύφθηκε από τους Πειραιώτες που πλέον έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Έγκερ από την οποία μείωσαν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά. 
Στα τρία παιχνίδια που απομένουν με Προ Ρέκο (εντός έδρας), Ραντνίσκι (εκτός έδρας) και Μπρέσια (εντός έδρας) οι νταμπλούχοι θέλουν δυο νίκες. 
Τη μια εκ των δυο στο Κραγκούγεβατς κόντρα στη Ραντνίτσκι και παράλληλα η Έγκερ να κάνει δυο ήττες στην τριάδα των δικών της αγώνων. Το πρόγραμμα των Ούγγρων περιλαμβάνει την Μπρέσια (εντός έδρας) την Προ Ρέκο (εκτός έδρας) και τη Μπαρτσελονέτα (εντός έδρας).
Ομάδα και κόσμος σε φοβερή μέρα!
Στα...της αναμέτρησης με την Έγκερ, τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος του Ολυμπιακού που έδωσε δυναμικό παρών, ήταν σε φοβερή μέρα! Οι παίκτες άντλησαν μια έξτρα δυναμική από την εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων τους και πραγματοποίησαν της καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. 
Οι Πειραιώτες ήταν αψεγάδιαστοι στην άμυνα, διατήρησαν καλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το γκολ του Κολόμβου στο φινάλε με το οποίο εξασφαλίστηκε η διαφορά των δυο τερμάτων ήταν το...κερασάκι στην "τούρτα" της ερυθρόλευκης επικράτησης.
Προσήλωση στην άμυνα...
Απόλυτα ισορροπημένο ήταν το πρώτο οκτάλεπτο στη διάρκεια του οποίου ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω ολοκληρώνοντας 2/3 επιθέσεις στο συγκεκριμένο τομέα. Η άμυνα του Θρύλου λειτουργούσε καλά με τους ερυθρόλευκους να ισοφαρίζουν και τις δυο φορές με τους Μυλωνάκη (1-1) και Ποντικέα τα δυο γκολ του Χοσνιάνσκι. 
Στο φινάλε του πρώτου οκταλέπτου οι Πειραιώτες είχαν τη δυνατότητα να πάρουν για πρώτη φορά το προβάδισμα με την μεγάλη ευκαιρία που έχασε εξ΄επαφής ο Ράντζεν στην εκπνοή, αφού του γλίστρησε η μπάλα και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι.
Κυριάρχησε στο 2ο οκτάλεπτο ο Θρύλος
Από τη στιγμή που η ερυθρόλευκη άμυνα λειτουργούσε πολύ καλά χάρη και στην εμφάνιση του Ράτζεν ήταν θέμα...χρόνου να επιβάλει το ρυθμό του ο Ολυμπιακός και στο επιθετικό κομμάτι. Κάτι που συνέβη στο ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου με τα δυο διαδοχικά γκολ του Μπλάι Μάλιαρακ το πρώτο στον παίκτη παραπάνω (06:43) το οποίο έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον Θρύλο και το δεύτερο στην κόντρα (05:14) για τον...αέρα των δυο τερμάτων. 
Ακολούθησαν δυο διαδοχικά τέρματα των Δελακά και Μουρίκη που διαμόρφωσαν το 6-2 υπέρ των νταμπλούχων οι οποίοι έδειχναν να κυριαρχούν σε εκείνο το σημείο.  
Τη διαφορά των τεσσάρων γκολ την μείωσε ο Τσουκ με σουτ από την περιφέρεια 35'' πριν το φινάλε διαμορφώνοντας το 6-3 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Η εικόνα του δεύτερου οκταλέπτου, επιβεβαίωνε την κυριαρχία του Θρύλου στην πισίνα.
Διατήρησε το προβάδισμα...
Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με το δεύτερο προσωπικό και διαδοχικό γκολ του Τσουκ (6-4) και την ανεκμετάλλευτη ευκαιρία του Μουρίκη στο παίκτη παραπάνω να επαναφέρει τη διαφορά στα τρία γκολ. Αυτό το γκολ ήταν και το μοναδικό που σημειώθηκε στο τρίτο οκτάλεπτο στο οποίο ο Ολυμπιακός παρέμεινε προσηλωμένος στην άμυνα και διατήρησε το υπέρ του προβάδισμα.
Ιδανικό φινάλε!
Στην έναρξη του τέταρτου οκταλέπτου η Έγκερ μείωσε στο ελάχιστο τη διαφορά με το γκολ του Σίβος από την περιφέρεια, όμως η απάντηση του Θρύλου ήταν άμεση και ήρθε δια... στόματος του Κώστα Μουρίκη που σκόραρε στον παίκτη παραπάνω και διαμόρφωσε το 7-5. 
Το γκολ αυτό το χρειαζόταν ο Ολυμπιακός που είχε μείνει για αρκετή ώρα εκτός...σύνδεσης με τα αντίπαλα δίχτυα όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκ νέου με τον Χοσνιάνσκι τρία περίπου λεπτά πριν το φινάλε (7-6).
Τα τελευταία λεπτά είχαν συναρπαστικό χαρακτήρα ο Ολυμπιακός έψαχνε το γκολ για να καλύψει τη διαφορά της ήττα από το πρώτο ματς με την Έγκερ και τελικά το βρήκε. Ο Χριστόδουλος Κολόμβος με γκολ από το φουνταριστό 18 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε έγραψε το τελικό 8-6 που μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει την πρόκριση στο Final 6. Ήταν αναμφίβολα το ιδανικό φινάλε...

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 0-1, 2-2

Η διακύμανση:
1ο  0-1 Χοσνιάνσκι (περιφέρεια, 07:30), 1-1 Μυλωνάκης (π/π, 04:31), 1-2 Χοσνιάνσκι (π/π, 04:06), 2-2 Ποντικέας (π/π, 03:28)
2ο 3-2 Μάλιαρακ (π/π 06:43), Μάλιαρακ 4-2 (κόντρα, 05:14), 5-2 Δελακάς (περιφέρεια 01:51), 6-2 Μουρίκης (φουνταριστό, 00:55), 6-3 Τσουκ (περφιέρεια, 00:35)
3ο 6-4 Τσουκ (περιφέρεια, 06:46)
4ο 6-5 Σίβος (περιφέρεια 06:22),  7-5 Μουρίκης (π/π, 05:50), 7-6 Χοσνιάνσκι (περιφέρεια, 03:19), 8-6 Κολόμβος (φουνταριστός 00:18)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος, Φουντούλης, Ράτζεν, Ποντικέας 1, Ντόσκας, Μουρίκης 2 , Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Γούνας, Γαλανίδης

ΕΓΚΕΡ (Νταμπρόφσκι): Μίτροβιτς, Ανιάλ, Μπίρος, Τσούσκοβιτς, Χοσνιάνσκι 3, Λόριντς, Τσουκ 2, Σίβος 1, Έρντελι, Βαπένσκι, Μπέντο, Αράι, Κσόμα

Βλάχος: «Πως να χάσεις με τέτοια βοήθεια και τέτοιους φιλάθλους; »

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά το ματς: «Πάνω απ' όλα ευχαριστηθήκαμε πολύ το παιχνίδι και νομίζω ότι το ευχαριστήθηκε πολύ και ο κόσμος. Με τέτοια βοήθεια και τέτοιους φιλάθλους πως είναι δυνατόν να χάσεις ένα τέτοιο ματς; Εμείς είχαμε ξέφρενο ρυθμό σήμερα, χάναμε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στην άμυνα ήμασταν πολύ σφιχτοί και πολύ πειθαρχημένοι, εκεί κρίθηκε το ματς. Ήταν μια επαγγελματική νίκ η σημερινή και ίσως με αυτήν κάνουμε και εμείς την επανάσταση μας και συνεχίσουμε διαφορετικά. Θα δούμε το επόμενο παιχνίδι. Μέχρι τώρα ήμασταν μόνο λόγια και καθόλου πράξεις τώρα είναι καιρός να κάνουμε πράξη αυτά που θέλαμε».

Κολόμβος: «Ο κόσμος μας έδωσε το κάτι παραπάνω»
Ο σκόρερ του τελευταίου γκολ του Θρύλου, Χριστόδουλος Κολόμβος δήλωσε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δείξαμε τις δυνατότητές μας. Η θέση μας στον όμιλο δεν είναι για εκεί που βρισκόμαστε βαθμολογικά αλλά κάναμε τέσσερις σερί ήττες. Σήμερα όμως δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε καλή ψυχολογία και δείξαμε συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη και ένα καλό παιχνίδι, για τους εαυτούς μας, για την ομάδα και τον κόσμο. Το γκολ δεν έχει σημασία ποιος το βάζει αλλά θα μετρήσει σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Έγκερ. Είναι η πρώτη φορά φέτος που γεμίζει τόσο πολύ το Παπαστράτειο και ο κόσμος μας έδωσε το κάτι παραπάνω για να φτάσουμε στη νίκη».

Ράτζεν: «Έχω μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια»
Ο Νίκολα Ράτζεν επεσήμανε μετά τη νίκη επί της Έγκερ: «Είμαι χαρούμενος που διατηρήσαμε το ρυθμό μας σε όλο το παιχνίδι. Επίσης είμαι ενθουσιασμένος που παίξαμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, μπροστά στους φιλάθλους μας που είναι οι μεγάλοι υποστηρικτές μας. Τους θέλουμε και στο επόμενο παιχνίδι με τη Ρέκο και ελπίζω να κάνουμε ανάλογη εμφάνιση. Έχω μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια μας στην Ευρώπη».

Τα highlights της αναμετρησης  

Δεν υπάρχουν σχόλια: