moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Κεκλεισμένων η Superleague, με κόσμο το ντέρμπι κυπέλλου;

Κεκλεισμένων η Superleague, με κόσμο το ντέρμπι κυπέλλου;

Ξαφνικά βγαίνει και λέει ο Κοντονής ότι τα ματς θα γίνουν χωρίς κόσμο.
Χρειάστηκε μία εβδομάδα δηλαδή, για να μην βρεθεί ουσιαστικά καμία λύση, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων. Γιατί τα μέτρα που ζητάει ο Κοντονής δεν μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα.
 Και αφού λοιπόν δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ο Κοντονής εμμένει στις θέσεις του και δεν ανοίγει τις πόρτες.
Το ίδιο θα μπορούσε να είχε γίνει και το προηγούμενο Σαββατοκυριακο στην τελικη και να μην είχαμε πάει στην αναβολή,αλλα τελος παντων.
Κατι αλλο τωρα...

Αφου δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε κανέναν και για τίποτα, πως η κυβέρνηση επιτρέπει να διεξαχθεί ο επαναληπτικός του κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ημέρα Τετάρτη, σε ένα ΟΑΚΑ γεμάτο από 60.000 κόσμου.
Ποιος θα προστατεψει την αποστολη του Ολυμπιακου απο τους δαιμονισμενους αεκτζηδες?
Ας μην ξεχναμε τι παραδειγματα εδωσαν μεσα στην αγωνιστικη περιοδο οι οπαδοι της ΑΕΚ οκ?
Εκει στο ΟΑΚΑ υπαρχουν ολα τα μετρα που ζηταει ο Κοντονης?
Ολα μπορουν να γινουν με ασφαλεια? Γιατι καλες οι εξαγγελιες αλλα ο κοσμος θελει να ξερει αν δικαια του κοβεις το γηπεδο αλλου και του το επιτρεπεις αλλου .
Ωραια ...εγινε σε πολυ καλπο κλιμα εως εξαιρετικο η συζητηση των μετρων ασφαλειας μεταξυ των δυο πλευρων ,αυτο δεν λεει κατι.
Και για να γινω σαφεστερος δεν εχει να κανει με την ΑΕΚ και τους οπαδους της ,εγω ειμαι υπερ του να ανοιξουν σε ολη την Ελλαδα και σε ολες τις διοργανωσεις τα γηπεδα .
Δεν ειναι ομως δυνατον τους ιδιους οπαδους να τους εμπιστευεσαι στο Κυπελλο Ελλαδος και να μην τους εμπιστευεσαι στην Super League.
Aυτο δειχνει οτι εχει μπλεχτει κυριε Κοντονη...
Αν ειναι να κανεις κεκλεισμενων που επαναλμβανω δεν συμφωνω ,πρεπει να το κανεις παντου...παει και τελειωσε.
Ετσι εγινε και με την διακοπη..διακοπη στην Super League για οσα συνεβησαν ,πεφτει το ξυλο της αρκουδας στην Λαμια την ιδια ημερα καμμια διακοπη...
Αυτο δεν δειχνει οτι ξερεις τι κανεις κυριε Κοντονη...εμενα αυτην την εντυπωση μου δινεις αλλα και σε πολλους αλλους.
Και επειδη οτι λεω το λεω με επιχειρηματα... είναι πιο επικίνδυνο το ΟΦΗ-Ξάνθη και το Πανθρακικός-Ολυμπιακός (τα οποία θα γίνουν χωρίς κόσμο) από την ρεβάνς του ΟΑΚΑ;
Η μήπως μέχρι την Τετάρτη θα έχει αλλάξει κάτι.
Στο Ολυμπιακό Στάδιο λειτουργεί το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης;
 Μπορεί να αστυνομευθεί πλήρως το αχανές ΟΑΚΑ;
Λειτουργούν τα τουρνικέ και δεν πηδάει κανένας τα κάγκελα για να μπει μέσα;
Η κυβέρνηση μάλλον βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση επί του θέματος. Ο Κοντονής κάνει μισό βήμα μπρος και τρία πίσω. Με τα κεκλεισμένων των θυρών δεν βρίσκεται λύση στο πρόβλημα. Και δεν ξέρω σε τι εξυπηρετεί η ατάκα του Κοντονή: “Να περιμένετε οδηγίες που θα λάβουν από την ΕΠΟ όλοι οι διαιτητές προς αυτή την κατεύθυνση”. Και πως από την άλλη πλευρά μπορούν να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να γίνει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός με κόσμο και όχι το Καλλονή-Πανιώνιος και τα υπόλοιπα της 27ης αγωνιστικής της Superleague.
Εκτός και αν νομίζει ο Κοντονής ότι επεισόδια γίνονται μόνο στην Superleague και όχι στο κύπελλο. Μάλλον θα έχει ξεχάσει ή δεν θα γνωρίζει τι έχει γίνει στους τελευταίους τελικούς του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: