moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Νίκησε στο ντέρμπι της ζωής του! Ρεκόρ Ευρώπης ο Δήμου

Νίκησε στο ντέρμπι της ζωής του! Ρεκόρ Ευρώπης ο Δήμου

Το 2009, κοντά στη Λιβαδειά, η ζωή του άλλαξε… Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα. Υπέστη σοβαρή βλάβη στο νωτιαίο μυελό, γεγονός που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Τότε, ο Κώστας Δήμου αγωνιζόταν με την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού και έδινε τη μεγαλύτερη… μάχη του! Να κρατηθεί ζωντανός.
Την κέρδισε.
 Σήμερα, είναι αθλητής της άρσης βαρών και γιορτάζει ένα ρεκόρ Ευρώπης!

Στο μεγαλύτερο ντέρμπι που έπαιξε… έπιασε την ευρωπαϊκή κορυφή!
Κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατηγορία των +107κ. του Πανασιατικού Πρωταθλήματος OPEN που διεξήχθη στο Αλμάτι του Καζακστάν σημειώνοντας νέο ρεκόρ Ευρώπης με τα 221 κιλά που σήκωσε στη δεύτερη προσπάθειά του!
Ο πρωταθλητής του συλλόγου «Το Μαρούσι» είχε αρχικά μία επιτυχημένη προσπάθεια στα 215 κιλά, ενώ δεν μπόρεσε να σηκώσει τα 227κ. στην τρίτη προσπάθεια.
Το χρυσό μετάλλιο με νέο παγκόσμιο ρεκόρ κατέκτησε ο Ιρανός Σιαμάντ Ραχμάν με 295 κιλά, ενώ δεύτερο κατετάγη ο συμπατριώτης του, Αχμάντ Αμινζαντέχ με 228 κιλά. Τρίτος, επίσης με 228 κιλά κατετάγη ο Κορεάτης Κεούν Μπάε Τσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: