moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ο πρόεδρος της Τίγκρες απειλεί τον Ολυμπιακό

Ο πρόεδρος της Τίγκρες απειλεί τον Ολυμπιακό

Ο πρόεδρος της Τίγκρες απειλεί τον Ολυμπιακό
Το δικό του σχόλιο για τη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό έκανε ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάνδρο Ροντρίγκες, που δήλωσε πως οι Πειραιώτες θα υποστούν τις συνέπειες.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Τίγκρες, μέσω του προέδρου της, για την μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Αλεχάντρο Ροντρίγκες υπογράμμισε ότι ο Μεξικανός φορ δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την ομάδα του και έκανε λόγο για συνέπειες που θα υποστούν οι Πειραιώτες για την επιλογή τους να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

«Τώρα εμφανίστηκε ξανά ο Ολυμπιακός. Θα υποστεί τις συνέπειες της ομάδας που θέλει να υπογράψει έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο με κάποια άλλη. Ο Πουλίδο έχει ενεργό συμβόλαιο με την ομάδα και είναι φανερό ότι ο Αλαν δεν θέλει να το αναγνωρίσει. Κανονικά όμως έπρεπε ο Ολυμπιακός να έρθει να μιλήσει με εμάς όπως το έκαναν άλλες τέσσερις μεξικάνικες ομάδες», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τίγκρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: