moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Σεμπά, με «εισηγηση» του Σίλβα (video)

 Σεμπά, με «εισηγηση» του Σίλβα (video)

Πάει για Σεμπά, την «καψούρα» του Σίλβα!

Με την υπόθεση του Ερνάνι να 'χει κολλήσει (στο ποσό που ζητά η Πόρτο), ο Ολυμπιακός κοιτάζει και τις εναλλακτικές του, πάντα υπό την «καθοδήγηση» του Μάρκο Σίλβα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Σεμπά της Εστορίλ, που έπαιξε φέτος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

inner

Σ' αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι Πειραιώτες κινούνται έντονα για την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου της Εστορίλ, Σεμπά, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή (και μεγάλη καψούρα) του προπονητή των νταμπλούχων.
 Ο Λατινοαμερικάνος εξτρέμ προέρχεται από πολύ γεμάτη χρονιά στον πορτογαλικό σύλλογο -αγορά που γνωρίζει πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα- μετρώντας 34 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς κι άλλες 6 παρουσίες στο Europa League, εκ των οποίων οι δύο κόντρα στον Παναθηναϊκό (και στα δύο ματς έπαιξε όλη τη διάρκεια του αγώνα).
Απ' την ΠΑΕ επιβεβαιώνουν πως όντως κινούνται για την απόκτηση του Σεμπά και αναμένονται προσεχώς εξελίξεις στα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού...
Ποιος ειναι ο Σεμπα
Είναι γεννημένος στις 8 Ιουνίου του 1992 στο Σαλβαδόρ και ύψους 1,79. Ο Σεμπά είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει με χαρακτηριστική άνεση και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.
 Θεωρητικά το καλό του πόδι είναι το δεξί, στην πράξη, όμως χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και το αριστερό του.
 Ένας παίκτης που εύκολα μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά.
Έχει κάνει συμμετοχές με την U-20 της Βραζιλίας και αν μη τι άλλο θεωρείται μία έξυπνη επιλογή. Στο Λιμάνι κινούνται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει περάσει από την δεύτερη ομάδα της Πόρτο.
 Τον θυμούνται και τον ξέρουν καλύτερα στον ΠΑΟ, αφού τον βρήκαν πέρσι απέναντι τους πέρσι στο Europa League.
Στο ματς της Πορτογαλίας η Εστορίλ είχε νικήσει 2-0 τον ΠΑΟ.
Ο Σεμπά ήταν αυτός που στο 52’ ξεφτίλισε την άμυνα των «πράσινων» και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κλέμπερ.
Ο Σίλβα ξέρει καλά τον παίκτη και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: