moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Παλι το μυαλο μου θα το χασω με Καμπιάσο (pics&videos)

Παλι το μυαλο μου θα το χασω με Καμπιάσο (pics&videos)


Eσκασε και με πολυ παταγο η βομβα Καμπιασο στο μεγαλο λιμανι και τον Ολυμπιακο. Η βόμβα Καμπιάσο ακουστηκε οχι μονο στον Πειραια και ολη την Ελλαδα αλλα και σε ολοκληρη την Υφηλιο.
Η αφιξη του με φωτο και βιντεο κανει τον γυρο του πλανητη και μεγαλωνει ακομη περισσοτερο τον Ολυμπιακο.
 Ο Αργεντινός μέσος εμφανίστηκε με ένα πλατύ χαμόγελο στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 14:30. Εκεί τον περίμεναν οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ και αποχώρησε χωρίς να κάνει κάποια δήλωση,και στις 19:00 αναμενοταν  στα γραφεία για τις υπογραφές και το θερμό καλωσόρισμα του ερυθρολευκου κόσμου! 
Η μετακινηση του ομως στα γραφεια της ΠΑΕ Ολυμπιακος καθυστερησε αρκετα..αλλα ο κοσμος γινοταν ολο και περισσοτερος και ακομα και αοι περαστικοι που δεν ηξεραν για την αφιξη του μεγαλου ασσου σταματουσαν και ρωτουσαν και εμεναν και αυτοι στην  Πλατεια Αλεξανδρας για να δουν την αφιξη του μεγαλου ποδοσφαιριστη Εστεμπαν Καμπιασο.
Σε λιγη ωρα εγινε  το αδιαχωρητο. 
Εκλεισε ακομα και ο δρομος και κανεις πλεον δεν μπορουσε να μετρησει τον κοσμο που γινοταν ολο και περισσοτερος.
Χιλιαδες ερυθρολευκοι οπου περιμεναν καρτερικα και που οσο ποερνουσε η ωρα  ετοιμαζαν τα συνθηματα που θα ελεγαν την ωρα της αφιξης του Καμπιασο.
Και καποια στιγμη εμφανιστηκε το αυτοκινητο που μετεφερε τον Εστεμπαν Καμπιασο.

Τοτε κοκκινησε ολοκληρη η Καστελλα ,τα καπνογονα αναβαν το ενα μετα το αλλο και οι στιγμες που ακολουθησαν ηταν μοναδικες και δεν περιγραφονται με λογια παρα μονο με φωτο και βιντεο που θα παρακολουθησετε.
Στιγμες μαγικες που ξερει να δημιουργει μονο ο αμιμητος λαος του Θρυλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: