moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Μάρκο Σίλβα:Κάλυψη των κενών στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Μάρκο Σίλβα:Κάλυψη των κενών στο ρόστερ του Ολυμπιακού 
 
Κλείνει τα «μέτωπα»
Την κάλυψη των κενών που υπάρχον στο ρόστερ του Ολυμπιακού προανήγγειλε ο Μάρκο Σίλβα και οι ιθύνοντες του συλλόγου εντείνουν τις προσπάθειές τους για την ενίσχυση της ομάδας. «Μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα πάρουμε ό,τι μας λείπει, για να βελτιώσουμε την ομάδα μας», δηλωσε ο Μάρκο Σίλβα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 στο φιλικό με την Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκη.
Οι Πειραιώτες συζητούν με ποδοσφαιριστές και διάφορους μάνατζερ για την απόκτηση ενός αξιόπιστού κεντρικού αμυντικού και ενός εξτρέμ, ενώ αν υπάρξει κάποια αποχώρηση από θέση που δεν υπάρχουν λύσεις, τότε θεωρείται σίγουρο πως θα αντικατασταθεί όποιος αποχωρήσει.
Στο θέμα του στόπερ οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις με τρεις ποδοσφαιριστές: τον Άλεξ της Μίλαν, τον Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ και τον Τζέφρι Γκούβελεουβ της Άλκμααρ.
 Για τον Βραζιλιάνο έγραφαν στην Ιταλία πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, ενώ κάτι ανάλογο υποστήριζαν μέσα στην Αργεντινή για τον Κολοβιανό στόπερ.
Στην Ολλανδία τώρα αναφέρουν πως η ΑΖ έχει απορρίψει ήδη πρόταση του Ολυμπιακού για τον 24χρονο άσο (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018), ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του αριστερούν, οι Πειραιώτες αναμένεται να δώσουν τελεσίγραφο στην Πόρτο για να δώσει την τελική της απάντηση για τον Ερνάνι.
 Ενώ οι δύο σύλλογοι τα είχαν βρει στη οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι στα 5,5 εκατ. ευρώ, οι «δράκοι» προέβαλαν αυξημένες απαιτήσεις που φτάνουν τα 7 εκατ. ευρώ.
Πρόθεσή τους όμως είναι να κλείσουν άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Αντονί Μουνιέ να είναι ξανά στο προσκήνιο.

Για τους υπό παίκτες που ενδεχομένως να αποχωρήσουν από το ρόστερ, πρόκειται για τους Αρτούρ Μαζουακού, Παϊτίμ Κασάμι και από χθες τον Ρομπέρτο, αφού ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης σκοπεύει να πουλήσει τον Μογιά για να πάρει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης δείπνησε χθες το βράδυ με τους Ενροτό και Αγκιλάρ, οι οποίοι εκπροσωπούν Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς και Μποτία, Ρομπέρτο, αντίστοιχα.
 Παρών στο δείπνο ήταν και ο Βρέντζος, ενώ ήταν και οι παίκτες Ρομπέρτο και Μαζουακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: