moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Οι δηλωσεις του Σίλβα μετα την αναμετρηση

Οι δηλωσεις του Σίλβα μετα την αναμετρηση

Σίλβα: «Ήμασταν πολύ καλοί, αλλά…»

 Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο της νίκης επί της Φέγενορντ εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα, όμως ο Πορτογάλος στάθηκε στην απόδοση που είχε η ομάδα του στο β’ μέρος.
Την προσοχή όλων στην εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με τη Φέγενορντ επέστησε ο Μάρκο Σίλβα.
«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, στο β’ κουραστήκαμε λίγο αλλά το σημαντικό είναι πως πήραμε αποτέλεσμα», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:
«Όπως είδαμε στο β’ ημίχρονο χάσαμε λίγο τον έλεγχο του παιχνιδιού κι αυτό πρέπει να το ελέγξουμε και να προσαρμοστούμε όπως πρέπει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Novasports


Για την εικόνα του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Φέγενορντ:

«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα που σε μια εβδομάδα ξεκινά το πρωτάθλημα στην Ολλανδία. Πολύ ωραίο γήπεδο και ατμόσφαιρα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, στο β’ κουραστήκαμε λίγο αλλά το σημαντικό είναι πως πήραμε αποτέλεσμα».

Για το αν φοβήθηκε για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών του:

«Υπήρχαν λίγα νεύρα στο δεύτερο ημίχρονο και αρκετή ένταση αλλά κρατάω το αντίθετο. Η ομάδα έδειξε πως όταν ο αντίπαλος προσπαθούσε να πετύχει κάτι με νεύρα και ένταση, είχε ψυχραιμία και προσπάθησε να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Οι παίκτες μου έμειναν ήρεμοι και αυτό είναι το σημαντικό».

Για το αν η ομάδα αρχίζει και βγάζει στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν στην προπόνηση:

«Βλέπουμε μια πρόοδο στο παιχνίδι μας, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όλοι γιατί είναι καινούριο το τεχνικό τιμ αλλά και ορισμένοι καινούριοι ποδοσφαιριστές. Είναι μια καινούρια περίοδος για μας και πρέπει να συνεχίσουμε με τη δουλειά μας. Όπως είδαμε στο β’ ημίχρονο χάσαμε λίγο τον έλεγχο του παιχνιδιού κι αυτό πρέπει να το ελέγξουμε και να προσαρμοστούμε όπως πρέπει».

Για το αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού που φώναξε το όνομα του:

«Δεν είναι μόνο για μένα, είναι για όλους μας, για όλη την ομάδα. Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο σήμερα, γιατί ήταν η επίσημη παρουσίαση της Φέγενορντ αλλά παρόλα αυτά είχαμε τον κόσμο μας και μας υποστήριξαν σε όλο το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό και για τους παίκτες αυτό, τους ευχαριστώ πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: