moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Επαφές για αριστερο εξτρέμ και κεντρικο αμυντικο με την υπογραφή Σίλβα

Επαφές για αριστερο εξτρέμ και κεντρικο αμυντικο με την υπογραφή Σίλβα


Τις επαφές για την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού έχουν εντείνει στον Ολυμπιακό, ύστερα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εστεμπάν Καμπιάσο.
Αυτή τη στιγμή οι βασικές κινήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας αφορούν την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού, επιλογές που αμφότερες αναμένεται να αποτελέσουν εισηγήσεις του Μάρκο Σίλβα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνει για τα άκρα της επίθεσης έναν αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να ανοίγει το γήπεδο, να δημιουργεί φάσεις και να έχει καλή σέντρα.
Όσον αφορά τώρα το κέντρο της άμυνας, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού ενώ φαινόταν ότι ο Έντερ Μπαλάντα θα είναι πιθανότατα ο «εκλεκτός», τελικά οι απαιτήσεις της Ρίβερ Πλέιτ είναι απλησίαστες μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Το ίδιο «αλμυροί», όμως, είναι και οι Ντόουγκλας (Ντιναμό Μόσχας) και Αντερλάν (Μπράγμα), ενώ οι περιπτώσεις των Ζιλ και Κονέ είναι πιο πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: