moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

«Πέταξαν» τον εισαγγελέα που υποχρέωσε σε έρευνα για τον Βγενόπουλο

«Πέταξαν» τον εισαγγελέα που υποχρέωσε σε έρευνα για τον Βγενόπουλο


Μετα μας μιλατε για Δικαιοσυνη και...πρασινα αλογα .
Για Πρασινη Δικαιοσυνη ...ναι,μαλιστα αυτο το κατανοω.
Μας εχετε ζαλισει οι αντικειμενικαρες εντεταλμενοι δημοσιοκαφροι για τον Κοτσωνη,τον συνεργατη του Μαρινακη,το Noorone την ηρωινη ,γραφετε οτι ειναι πρεζεμπορας ο Μαρινακης ακομα και στους τοιχους εκτος απο τα πανο στα γηπεδα που κανεις δεν σας τιμωρει γιαυτο. Ο συνεργατης και ο συνεργατης...μας ταχετε κανει τσουρεκια...εδω μιλαμα για τον τριτο κατα σειρα προεδρο του Παναθηναικου που εμπλεκεται σε σκανδαλα ,αλλα τσιμουδια...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ...ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΠΟΥΘΕΝΑ.
Μα πουθενα?

Ο Φιλιπιδης ειναι στην μπουζου για το σκανδαλο του Ταχυδρομικου Ταμιευτηριου.


Ο Νικολας Πατερας παρολο που οι συνομιλιες της ΕΥΠ τον εβγαζαν στον αερα για τα στημενα δεν βρεθηκε ουτε ενας ευαισθητος Εισαγγελεας να τον καλεσει να καταθεσει..δεν ισχυε βλεπεις εδω το σουπανε,μου ειπανε,ακουσα που ισχυε για τον Μαρινακη...
Μιλαμε για τον ανθρωπο που ειπε ευθαρρσως οτι...ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ...αλλα ολως τυχαιως εκεινη την ωρα οι Εισσαγελεις ηταν σε...αδεια.


Μονο σε κανενα δημοσιογραφικο Blog μπορεις να την βρεις αυτην την ειδηση.,.
Mεχρι και μονιμα αρθρα εχει το...SDNA συμφεροντων Αλαφουζου παρακαλω...ετσι για να μην ξεχνιομαστε...λασπολογια χειριστου μορφης και ειδους για δημιουργια εντυπωσεων  χωρις ερευνα,χωρις αποδεικτικα στοιχεια.
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....

 Ας παμε ομως στο θεμα μας...την περιπτωση Βγενοπουλου...

Ιδιαίτερης αντιμετώπισης τυγχάνει ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος, από την Εισαγγελία Εφετών.
 Ο επιχειρηματίας, ο οποίος ερευνάται από τις κυπριακές
Αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δωροδοκίες και δάνεια που έδωσε σε επιχειρηματίες, χρησιμοποιώντας την κυπριακή τράπεζα Λαϊκή-Marfin, δεν τυγχάνει καμιάς ουσιαστικής έρευνας στην Ελλάδα, παρότι οι Κύπριοι έχουν κατ’ επανάληψη στραφεί προς τις Ελληνικές Αρχές.
 Η Ελλάδα δεν είχε κάνει μέχρι πρόσφατα καμία αίτηση δικαστικής συνδρομής στην Κύπρο, όπου υπάρχουν όλα τα στοιχεία, ενώ η έρευνα, που αριθμεί τρία χρόνια, δεν έχει εισφέρει κανένα ουσιαστικό στοιχείο πέρα από μια αλληλογραφία με την Τράπεζα της Ελλάδος.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, απομάκρυνε πρόσφατα πραξικοπηματικά τον εισαγγελέα δικαστικής συνδρομής, Γιάννη Αγγελή, από τις συναντήσεις που έγιναν, με εντολή του υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το θέμα της έρευνας για την υπόθεση Βγενόπουλου…
 Αυτα οσον αφορα την ..Ελλαδα,στην Κυπρο ομως? τι εγινε?

ΚΥΠΡΟΣ- Ο Ανδρέας Βγενόπουλος τους λάδωνε όλους.


Όταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος αποφάσιζε να βάλει στο χέρι του την Λαϊκή Τράπεζα το 2006 με 2007, ήξερε πολύ καλά ότι για να το πετύχει έπρεπε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να λαδώσει όσους είχαν εξουσία να τον σταματήσουν, όπως κεντρικούς τραπεζίτες, πολιτικούς και κόμματα ακόμα και δημοσιογράφους και αυτό ακριβώς έκανε.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 
Τον Απρίλιο του 2013 ο τραπεζικός κολοσσός HSBC που κατείχε μέχρι τότε το 25% στην Λαϊκή Τράπεζα εκδήλωσε ενδιαφέρον από το 2004 να αποκτήσει 51% και πλέον ποσοστό, να την εκσυγχρονίσει και να την καταστήσει τράπεζα παγκόσμιας εμβέλειας, αλλά δυστυχώς ο τότε Πρόεδρος Τάσος Παπαδόπουλος μαζί με τον φίλο του και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Λαϊκής Κίκη Λαζαρίδη, προκειμένου να καλύψουν τις βρωμιές τους που άρχισαν με το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος του Σλόποταν Μιλόσεβιτς δεν το επέτρεψαν.
 Μετά από αυτήν την εξέλιξη η HSBC αποφάσισε να πουλήσει το ποσοστό που κατείχε στην Λαϊκή και ν αποχωρήσει από την Κύπρο.
 Εκεί λοιπόν καραδοκούσε ο Βγενόπουλος και μέσω της τράπεζας του της Μαρφίν Εγνατίας και του Tosca Fund, που εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι ενεργούσαν σε συνεννόηση, και με την βοήθεια των δικών μας Δούριων Ίππων, αγόρασε το ποσοστό της HSBC και έγινε ο μεγαλομέτοχος  του συγκροτήματος.

Νέα στοιχεία είδαν χθες το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον διαβολικό τρόπο που μετήλθε ο Βγενόπουλος για να πετύχει τον έλεγχο του συγκροτήματος της Λαϊκής. 
Πιο συγκεκριμένα ίδρυσε με τον φίλο και συνεργάτη του Μιχάλη Ζολώτα την εταιρεία FOCUS MARITIME CORPORATION που είχε το καθεστώς αλλοδαπής εταιρείας, με έδρα τα Marshall Islands και δραστηριότητες, με βάση το καταστατικό της, την παροχή υπηρεσιών.
 Η εταιρεία αυτή αποδείχθηκε ότι ο ρόλος της ήταν αποκλειστικά και μόνο το λάδωμα για να πετύχει τους άνομους σκοπούς του ο Βγενόπουλος. 
Τον Ιούλιο του 2007 έμβασε 1 εκ. στην νεοϊδρυθείσα εταιρεία της θυγατέρας του τότε Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλου Χριστοδούλου A.CCHRISTODOULOU CONSULTANTS LTD
Ο Βγενόπουλος όμως δεν έμεινε μέχρις εκεί, μέσω της εταιρείας αυτής η οποία διατηρούσε λογαριασμό με την Λαϊκή με αριθμό 0129948420, προχώρησε σε εμβάσματα περίπου 2 εκ. που κατέληξαν μέσω ύποπτων διαδρομών στα ταμεία των κυπριακών κομμάτων ως ακολούθως: 
 Στις 19/9/2007 δύο εμβάσματα εκ 500 χιλιάδων έκαστον, στις 25/1/2008 δέκα εμβάσματα των 50 χιλιάδων και στις 26/6/2008 άλλα δύο εμβάσματα εκ 200 και 250 χιλιάδων έκαστο.

Τα πιο πάνω στοιχεία είναι εις γνώση της ΜΟΚΑΣ (Μονάδας Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης) η προϊστάμενη της οποίας δήλωσε αναρμόδια να τα διερευνήσει και τα παρέπεμψε στην Γενική Εισαγγελία για να τα ‘’διερευνήσει’’......καλά τώρα.... 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γενικός και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας επιφυλάχθηκαν να τα διερευνήσουν αλλά σε κατοπινό στάδιο λόγω φόρτου εργασίας,....
Τουτέστιν μεθερμηνευόμενο  ΚΟΥ ΚΟΥ ΛΕΙΣΙΟΝ. 
Σιγά που οι διορισθέντες από τον ‘’αδιάφθορο’’ Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη,  με παχυλούς μισθούς, 
Γενικός και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, θα πειράξουν το Κόμμα του Προέδρου η οποιονδήποτε άλλο κόμμα. 
Στη μπανανία Κύπρο τέτοια πράγματα δεν γίνονται. 
Το μεγάλο δούλεμα όμως παίζεται με τις βαρύγδουπες δηλώσεις πολιτικών και Εισαγγελέων, ότι δηλαδή θα οδηγήσουν τον Ανδρέα Βγενόπουλο στην δικαιοσύνη για να πληρώσει δήθεν μαζί με άλλους αξιωματούχος της Λαϊκής τράπεζας για την χρεοκοπία της τράπεζας και της κυπριακής οικονομίας.
 Λες και ο Βγενόπουλος ήταν τόσο παλαβός, που όταν λάδωνε αυτά τα ελεεινά ρεμάλια για να πετύχει τα ανομολόγητα και διαβολικά του σχέδια, δεν θα φρόντιζε να τους κρατάει όλους από τα αρ......δια.     

Αυτα τα...ολιγα για τον τιμιο κυριο Βγενοπουλο τον τριτο κατα σειρα πρωην προεδρο του...Παναθηναικου που ταραζει τα θεμελια της Δικαιοσυνης.
Αραγε εδω η,...Ιντερπολ που επικαλειστε για τον...Μαρινακη οτι τον ψαχνει...θα παει να ψαξει να βρει τον...Βγενοπουλο?
Μπααα....


Δεν υπάρχουν σχόλια: