moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Με Καμπιάσο η αποστολη του Ολυμπιακου στην Ελβετια

Με Καμπιάσο η αποστολη του Ολυμπιακου στην Ελβετια

Η προετοιμασία
Ενόψει αυτού του αγώνα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα).
Ο Μάρκο Σίλβα δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, αλλά και τελειώματα φάσεων.
 Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μεγάλο χώρο.

Τη θεραπεία του συνέχισε ο Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ ο Φορτούνης δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, με τρέξιμο και αερόβιο πρόγραμμα.
Κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ενώ συντηρητικά, με αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, κινήθηκε ο Μποτία.
Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Ζυρίχη για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα κόντρα στο Κατάρ ανακοίνωσε ο Μάρκο Σίλβα και η είδηση που προέκυψε είναι η παρουσία του Εστεμπάν Καμπιάσο στις επιλογές του Πορτογάλου.
  Την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τον Εστεμπάν Καμπιάσο αγωνιζόμενο με τα ερυθρόλευκα θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο φιλικό κόντρα στο Κατάρ, αφού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τη Ζυρίχη.
Αναλυτικά οι επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Κολοβός, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Πουλίδο, Σάλιακας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 18:30 ώρα Ελλάδας και όπως πληροφόρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όλα τα έσοδα του φιλικού θα προσφερθούν στη UNICEF.
H Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι όλα τα έσοδα της φιλικής αναμέτρησης της ομάδας μας με την Εθνική ομάδα του Κατάρ, η οποία θα διεξαχθεί στη Ζυρίχη της Ελβετίας στις 13 Αυγούστου (18:30 ώρα Ελλάδος), θα προσφερθούν στη UNICEF.
 Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια της UNICEF, για έναν καλύτερο κόσμο, για όλα τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: