Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους εκπροσώπους του Τύπου

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους εκπροσώπους του ΤύπουΕνημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ενόψει του φιλικού αγώνα με την Μπεσίκτας.

Ενόψει της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015 και ώρα 21:00, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου ότι μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη επίσημου δημοσιογραφικού εγγράφου (κάρτα ΠΣΑΤ, κάρτα ΕΣΗΕΑ κλπ).
Σε περίπτωση που δεν διαθέτουν κάτι ανάλογο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εκδώσει για εκείνους ονομαστικές, ημερήσιες διαπιστεύσεις, τις οποίες οι εκπρόσωποι του Τύπου θα παραλάβουν από την είσοδο Press, την ημέρα του αγώνα, μιάμιση ώρα πριν τη έναρξη. Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι παρακαλούνται να στείλουν το αίτημά τους για ημερήσια διαπίστευση μέχρι το Σάββατο 8 Αυγούστου και ώρα 21:00, στην ηλεκτρονική διεύθυνση accreditations@olympiacos.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια: