moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Έτοιμος για ντεμπουτο ο Φινμπόγκασον, καμία ανησυχία για Πάρντο

Έτοιμος για ντεμπουτο ο Φινμπόγκασον, καμία ανησυχία για Πάρντο

Ο Ισλανδός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά σήμερα και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μεθαύριο στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σίβασπορ. 
Τίποτα το ανησυχητικό για τον Πάρντο.
Όπως όλα δείχνουν στο μεθαυριανό φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σίβασπρο ο Φινμπόγκασον θα κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.
 Ο Ισλανδός επιθετικός σήμερα προπονήθηκε κανονικά αποδεικνύοντας ότι δεν ταλαιπωρείται από κάποιος πρόβλημα και πως θα είναι σε θέση να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα.
Έτσι ο Πορτογάλος –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα συμπεριλάβει τον Ισλανδό στη λίστα με τους παίκτες που θα παίξουν στο ματς της 4 Αυγούστου.
 Σε αυτή τη λίστα θα είναι και ο Σιόβας.
 Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός γυμνάστηκε σήμερα κανονικά και έδειξε ότι θα μπορέσει να παίξει την Τρίτη.
Σχετικά με τον Πάρντο, τώρα, οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες για τον τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς με την Φέγενορντ επιβεβαιώθηκαν.
 Ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο.
Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό αλλά οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού θα προτιμήσουν να μην γυμναστεί εντατικά τις επόμενες ημέρες για να ξεπεράσει το μικρό αυτό πρόβλημα.
Εκτός του Πάρντο και ο Μιλιβόγιεβιτς αναμένεται να προφυλαχθεί στο φιλικό με την Σίβασπορ. Ταλαιπωρείται από μια κάκωση και με αποτέλεσμα να μην γυμναστεί σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: