moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Σημαντικές εξελίξεις ίσως και εντός της ημέρας για στόπερ και εξτρέμ


Σημαντικές εξελίξεις ίσως και εντός της ημέρας για στόπερ και εξτρέμ

 
Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται ίσως και εντός της ημέρας στον Ολυμπιακό για τον στόπερ, ενώ ο Μουνιέ φαίνεται να «κερδίζει» τον Ερνάνι. 
Πιθανό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για επιθετικό.
Έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση στη θέση του κεντρικού αμυντικού είναι στον Ολυμπιακό, όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος».

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την ενίσχυση της άμυνάς τους.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν για δύο παίκτες, έναν στόπερ που θα παίζει και ως αριστερό μπακ και έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον ηγέτη στα μετόπισθεν.
Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ, ενώ στη δεύτερη υπάρχουν πληροφορίες από χθες για τον Αντερλάν Σάντος της Μπράγκα.
Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται από τους νταμπλούχους Ελλάδας, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως πρόκειται για έναν Ισπανό αμυντικό (χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα η ταυτότητά του).
 Επίσης, υπάρχουν φήμες για τον Ανχελέρι της Μάλαγα και τον Ρολάντο της Πόρτο.
Εν τω μεταξύ, στον Ολυμπιακό δείχνουν να αφήνουν για λίγο στην άκρη την περίπτωση του Ερνάνι, ίσως με στόχο να πιέσουν την Πόρτο να αποδεχθεί την πρότασή τους, και δείχνει να παίζει πιο δυνατά το όνομα του Μουνιέ της Μονπελιέ.
Οι Πειραιώτες φέρονται να είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον γαλλικό σύλλογο, όπως και με τον Γάλλο άσο, με την ομάδα να παίρνει 2,5 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση και τον παίκτη να αμείβεται ετησίως με 1 εκατ. ευρώ.
Τέλος, υπάρχει έντονη φημολογία πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν και για έναν ακόμη σέντερ φορ, για να πλαισιώσουν τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, με το όνομα του Ζόνας της Μπενφίκα να παραμένει στο προσκήνιο για πιθανή κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: