moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Oλλανδία-Ελλάδα 10-9

Oλλανδία-Ελλάδα 10-9


Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών γνώρισε τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν.
 Πλέον της απομένει μόνο η τρίτη θέση στον όμιλο με νίκη επί της αδύναμης Νότιας Αφρικής την Πέμπτη (30/7, 21.30).
 Οι διεθνείς γνώρισαν δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στον Β' Όμιλο, αυτή τη φορά με 10-9 από την "αργυρή" πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ολλανδία. 
Πλέον η ομάδα του Γιώργου Μορφέση μπορεί να πάρει μόλις την τρίτη θέση στον όμιλο με νίκη επί της Νότιας Αφρικής την Πέμπτη (30/7, 21.30), θέση που θα τη φέρει απέναντι στην Ισπανία ή στον Καναδά στα "χιαστί" παιχνίδια για την πρόκριση στα προημιτελικά.
Κι αν στην πρεμιέρα με τη "σκληρή" Αυστραλία η εθνική ομάδα ατύχησε, το πρωί στο Καζάν, αδίκησε τον εαυτό της, χάνοντας ένα δικό της παιχνίδι.
 Στα πρώτα δύο οκτάλεπτα η ελληνική ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα, αποδίδοντας εξαιρετικά στην άμυνα και στην παίκτρια παραπάνω. Και τις δύο φορές όμως δέχθηκε γκολ στην εκπνοή κάθε οκταλέπτου, επιτρέποντας στην Ολλανδία να μειώσει τη διαφορά στο ένα γκολ.

Μονάχα το περιφερειακό σουτ έλειψε, το οποίο... βρέθηκε στο τρίτο οκτάλεπτο με τα δύο γκολ της Μαργαρίτας Πλευρίτου (6-5, 7-6 υπέρ της εθνικής) στα μισά της περιόδου. Από εκείνο το σημείο και μετά όλα πήγαν στραβά, η Ολλανδία πραγματοποίησε σερί 3-0 με δύο γκολ από την ασταμάτητη Φαν ντερ Σλοτ, ενώ η είσοδος της αναπληρωματικής τερματοφύλακας, της Άαρτς από το τρίτο οκτάλεπτο συμμάζεψε την ολλανδική ομάδα.

Το τέταρτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με την Ολλανδία να προηγείται με 9-7. Η εθνική μείωσε γρήγορα με την Αντιγόνη Ρουμπέση (9-7 στα 7:11) και τέσσερα λεπτά πριν από την εκπνοή η Ελλάδα ξαναμπήκε στο ματς, όταν η Ελευθερία Πλευρίτου μείωσε σε 10-9.

Όμως η Χριστίνα Τσουκαλά αστόχησε σε πέναλτι στα 2:36 και οι διαιτητές δεν μέτρησαν το γκολ-ισοφάριση της Έλενας Ξενάκη ένα λεπτό πριν από το τέλος. Η Ελλάδα έχασε την τελευταία επίθεση, έχασε την ευκαιρία να πάρει τον πρώτο της βαθμό, η Ολλανδία κράτησε τη μπάλα και έφτασε στη δεύτερη νίκη της μετά το επιβλητικό 22-1 με αντίπαλο τη Νότια Αφρική στην πρεμιέρα.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 5-2, 1-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Άαρτς, Σμιτ 3, Ντ.Τζένε, Φαν ντερ Σλουτ 4, Α.Τζένε, Στόμπχορστ 1, Νίχαους 1, Σέβενι, Μέγκενς, Φαν Τορν, Κλάασεν 1, Φαν ντερ Μόλεν, Βίλεμς.

ΕΛΛΑΔΑ: Κούβδου, Τσουκαλά 1, Στ.Χαραλαμπίδη 1, Κώτσια 1, Μ.Πλευρίτου 2, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση 2, Ι.Χαραλαμπίδη, Μανωλιουδάκη 1, Ε.Πλευρίτου 1, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: