moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ποτε θα καταλαβετε επιτελους το παιχνιδι που παιζουν τα αλλοθρησκα media?

Ποτε θα καταλαβετε επιτελους το παιχνιδι που παιζουν τα αλλοθρησκα media?

Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβετε ολοι εσεις οι ..νεοι γαυροι αλλα και καποιοι παλιωτεροι το παιχνιδι που κανουν τα αλλοθρησκα media .
Καθε μερα βλεπουμε να μοστραρουν προτασεις και μεταγραφες επικαλουμενοι και καλα αλλα Media αλλων χωρων αλλα και εγχωριων εφημεριδων που εχουν κατα τα αλλα στενη συγγενικη σχεση.
Γιατι το κανουν αυτο?
Για να φανει κακος ο Βαγγελης Μαρινακης ...στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλανε για εναν ασημο ποδοσφαιριστη απο την Τουρκια ,για να εξιταρουν το μυαλο καποιων που καταπινουν τις...βαζελο-τρολιες τους και να τους κανουν να νομιζουν οτι...Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΡΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Και στην συνεχεια τι γινεται?
Βγαινει η ΠΑΕ Ολυμπιακος και το διαψευδει επισημα.
Η ζημια ομως εχει ηδη γινει και οι εντυπωσεις σε καποιους λογισταραδες βαζελο-γαυρους που αρεσκονται να τσαμπουνανε οτι κονομαει ο Μαρινακης κιολας ,βαζουν τροφη στο στομα τους και αυτοι την μασανε και αρχιζουν να γραφουν τις παπαριες τους στα social media.
Aρχιζει η διχονοια, η φαγωμαρα ,οι αλληλοσυγκρουσεις και ετσι ξεχνιεται και περναει σε δευτερη μοιρα η ανικανοτητα κιαι η ανυπαρξια του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου να επενδυσει σοβαρα σε καλες μεταγραφες και οχι στα ..δημποσιοκαφριλικια στα...βαζελοmedia.
Αληθεια δεν μπορω να καταλαβω το μυαλο των βαζελο-γαυρων ..πως παραμεριζουν τοσο ευκολα ολα οσα εχει κανει Μαρινακης για τον Ολυμπιακο και τον κοσμο του.
Μεχρι και μειωση στο 50% της αξιας των εισητηριων διαρκειας σε συνδιασμο με μεγαλες μεταγραφες που εχει ηδη αποκτησει η ομαδα και  ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η μεταγραφικη δραστηριοτητα του Ολυμπιακου.
Ανοιξτε επιτελους τα ματια σας και τα αυτια σας και πανω απολα το μυαλο σας και αντιληυθειτε επιτελους το βρωμικο παιχνιδι που παιζουν τα βαζελο media.

Δεν υπάρχουν σχόλια: