moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Σε καλό δρόμο η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάνγκ στον Ολυμπιακό


Σε καλό δρόμο η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάνγκ στον Ολυμπιακό

Τελειώνει θετικά του Γιάνγκ
Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει και την πέμπτη του φετινή μεταγραφή μετά τους Στρόμπερι, Αθηναίου, Τολίοπολο και Χάκετ φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός.
 Μία προσθήκη που θα είχε ανακοινωθεί πολύ νωρίτερα, αν η κατάσταση το τελευταίο εικοσαήμερο στην Ελλάδα ήταν διαφορετική.
 Ο λόγος για τον Πάτρικ Γιάνγκ, που έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με του  πρωταθλητές Ελλάδας για διετές συμβόλαιο έναντι περίπου 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά.
 Ο Αμερικανός σέντερ, που εγκατέλειψε την ιδέα της διεκδίκησης μίας θέσης στο ΝΒΑ για χάρη των «ερυθρόλευκων», δεν είχε υπογράψει το συμβόλαιό του, λόγω της μετέωρης κατάστασης στην Ελλάδα.
Από τον Ολυμπιακό, είχαν ρίξει αρκετά τους τόνους γύρω από την υπόθεση και περίμεναν να δουν αν θα παραμείνει η χώρα στην Ευρωζώνη, γεγονός που θα έκανε τον Γιάνγκ να άρει τις –φυσιολογικές- αμφιβολίες που είχε και να υπογράψει. Εξέφραζαν την αισιοδοξία ότι δύσκολα θα «χαλάσει» η μεταγραφή αφού υπάρχει δεδομένη συμφωνία και περίμεναν τις εξελίξεις.
O παίκτης πλέον νιώθει πολύ πιο σίγουρος για την κατάσταση στην χώρα και δεν αποκλείεται άμεσα να βάλει την υπογραφή του στο συμφωνηθέν συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ.

Θυμίζουμε πως ο Γιάνγκ, πριν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, είχε δεχθεί πρόταση με καλύτερα χρήματα από την τουρκική Νταρουσάφακα την οποία και απέρριψε, ενώ ενδιαφέρον σε ανεπίσημο επίπεδο είχε εκφράσει και η Αρμάνι Μιλάνο.
 Η ιταλική ομάδα όμως στράφηκε σε άλλες λύσεις, αφού είναι δεδομένο πως ο 23χρονος πρώην σέντερ της Γαλατάσαραϊ είχε επιλέξει Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: