moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Μοιραζουν μεταγραφικες φαπες οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακος...

Μοιραζουν μεταγραφικες φαπες οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακος...


Τι να πει κανεις και τι να πρωτογραψει?
Τοσο καιρο ακουμε σε ποδοσφαιρο και μπασκετ οτι ο ποδοσφαιρικος Παοκ θα παρει τον...Φινμπγκασον και στον μπασκετικο Παο οτι σχεδον εχει κλεισει ο Μιλουτινοβ και οτι ειναι θεμα ωρων να ολοκληροθει η μεταγραφη του.

Και εδω ερχονται οι πρωτες δυο μεταγραφικες φαπες του καλοκαιριου,που το ΠΛΑΤΣ...θα ακουγεται ολη την χρονια και στα δυο αθληματα...
Οποτε θα βλεπουν στον Παοκ να σκοραρει ο φορ με το κρυο αιμα Φινμπογκασον και να οργωνει τις αντιπαλες αμυνες θα κλαινε με μαυρο δακρυ και θα προσπαθουν να βρουν παλι καμμια δικαιολογια στους οπαδους τους ,οτι δεν ηταν καλος μωρε γιαυτον και δεν τον πηραμε...αλλα χωρις να μπορουν να απαντησουν γιατι δεν εφερε καποιον αλλον καλυτερο στην θεση του.
Και ολες αυτες οι απαντησεις θα συνοδευπονται οπως παντα με τις αναλοιωτες καραμελες περι ερυθρολευκης παραγκας.

Στον μπασκετικο Παο τωρα...
Εκει δεν μπορούν να ηρεμήσουν . Χρονια εφιαλτης .
Ακόμα δεν έχουν προλάβει να ηρεμήσουν από την «σκούπα» στους τελικούς από τον Ολυμπιακό με 3-0 νίκες και συνολικά 5-0 –μετράμε και τις δύο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος- και τρώνε άλλη μία φάπα.
Αυτην την φορα επικοινωνιακα..γιατι στο παρκε θα ερθει αργοτερα οταν ο...παρα λιγο δικος τους ο Μιλουτινοβ θα τους γλενταει οπως πρεπει.
Ενταξει...ξερουμε ,δεν σας εκανε και γιαυτο τον αφησατε μωρε να ερθει στον Ολυμπιακο.

Συμπερασμα:
Κλειστε θεσεις σε Καραισκακη και ΣΕΦ γιατι οποιος δεν ερθει φετος πραγματικα θα χασει.
Θα πεσει τετοιο γλεντι με τους αλλοθρησκους αλλα και με ολες τις ομαδες σε Ελλαδα και Ευρωπη που θα ειναι ανευ προηγουμενου.
Και οπως αντιλαμβανεστε...το Piraeus Planet θα ειναι εδω να σας μεταφερει ολα αυτα τα γλεντια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: