moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Στο Ρίο και η Κέλλυ Αραούζου

Στο Ρίο και η Κέλλυ Αραούζου

Στο Ρίο και η Κέλλυ!

Μια ημέρα μετά την εντυπωσιακή παρουσία του Σπύρου Γιαννιώτη που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου εξασφαλίζοντας την παρουσία του για 5η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, οι επιτυχίες συνεχίστηκαν για έναν ακόμα αθλητή του Ολυμπιακού.

 Η Κέλλυ Αραούζου μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στα 5χλμ. πέτυχε το στόχο της που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 
Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού κατετάγη όγδοη στα 10χλμ. του open water, επίδοση που της εξασφαλίζει το Ολυμπιακό εισιτήριο, μέσω της παρουσίας της στην πρώτη δεκάδα. 

Ο αγώνας της Τρίτης ήταν συγκλονιστικός, η αθλήτρια του Ολυμπιακού μετά το πρώτο πέρασμα από τα 2.5χλμ. βρισκόταν στην 37η, για να αφήσει 15 κολυμβήτριες πίσω της στα 5χλμ. και να φτάσει στην 22η θέση. 

Στο σημείο εκείνο ανέβηκε κατακόρυφα και έφτασε στην τρίτη θέση στα 7,5 χλμ.. αλλά τελικά δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έμεινε στην 8η θέση με χρόνο 1:58:36 εξασφαλίζοντας ωστόσο την παρουσία στο Ρίο. 

Αντίθετα η έτερη κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, η Μαριάννα Λυμπερτά τερμάτισε 37η με 2:01:08. 
Η Γαλλίδα Μίλερ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο δεύτερη ήταν η Ολλανδέζα Φαν Ρούβενταλ και τρίτη η Βραζιλάνια Κούνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: