moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ασημάκη: «Έχει πολύ δρόμο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»

Ασημάκη: «Έχει πολύ δρόμο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»

Ασημάκη: «Έχει πολύ δρόμο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»

Την δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς γνώρισε η Εθνική πόλο Γυναικών, από την Ολλανδία με 10-9 για το 2ο όμιλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν. 
Η ελληνική ομάδα χρειάζεται τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι με τη Νότια Αφρική ώστε να πάρει την 3η θέση και να κυνηγήσει την πρόκριση στα προημιτελικά σε χιαστί αγώνα κόντρα στον δεύτερο του άλλου ομίλου. Η φουνταριστή του Θρύλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη που ήταν η κορυφαία της Εθνικής στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Αυστραλία, μίλησε από το Καζάν στο επίσημο site του συλλόγου μας (www.osfp.gr) και αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία αλλά και στη συνέχεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αλεξάνδρα Ασημάκη τόνισε τα εξής: 

«Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλές. 
Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και δεχτήκαμε πολλά γκολ σε αντίθεση με τον αγώνα με την Αυστραλία που ήμασταν καλύτερες στην άμυνα κυρίως και πραγματικά χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη. Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Αυστραλία η ήττα δηλαδή δε μας άξιζε σε εκείνο το παιχνίδι. 
 Σήμερα πληρώσαμε τα λάθη μας. 
Ωστόσο θα συνεχίσουμε κόντρα στον Καναδά ή την Ισπανία. 
Έχει πολύ δρόμο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ακόμα και μετά από αυτές τις δυο ήττες μπορούμε να κερδίσουμε το χιαστί, να μπούμε στην οκτάδα και μετά να διεκδικήσουμε πράγματα. 
Σε περίπτωση νίκης συναντάμε την Ιταλία στο επόμενο ματς αλλά επί του παρόντος σκεφτόμαστε βήμα-βήμα  την πορεία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: