moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Αμα θες...υπαρχει και ο ...ΟΗΕ Τιγρη.

Αμα θες...υπαρχει και ο...ΟΗΕ Τιγρη


Η φαπα πεφτει συνεφο εδω και καιρο για τον Τιγρη και τον εχει τσουξει τοσο πολυ ο σβερκος του που εχει αρχισει και τις σπασμωδικες κινησεις,και εξαπολυει απειλες εκατερωθεν και συγκεκριμενα στην ΕΕΑ ,οτι θα την συρει στα Δικαστηρια.

Προσεχε Τιγρη....πηγαινε εσυ πρωτα να παραλαβεις το κλητηριο θεσπισμα για το προστιμο των 14,4 εκατομυριων ευρω  που αρπαξες απο την καταδικη σου για...λαθρεμπορια πετρελαιου ,και ασε κατα μερος τον Μαρινακη που τον ψαχνει η Ιντερπολ και πρασινα αλογα.
Εκεινος ο Δικαστικος κλητηρας που δεν μπορουσε να σε βρει...τι κωμωδια ηταν και τουτη...
Εδω και ενα μηνα που εχει βγει η αποφαση για το προστικο και ο Δικαστικος κλητηρας δεν μπορει να βρει τον....Τιγρη.
Ο Τιγρης σουλατσαρει παντου στον ΟΠΑΠ, στην ΑΕΚ,στις επιχειρησεις του και ο Δικαστικος κλητηρας δεν μπορει να τον βρει?
 Ποιον δουλευετε ρε?
Σημερα δεν ηξερε κοτζαμ Ελληνικη Δικαιοσυνη οτι θα ηταν στην ΕΕΑ?
Γιατι δεν πηγαν εκει να του την επιδωσουν?
Μου εβαλε και...αποκλειστικο το SDNA οτι παει με ισχυρο χαρτι στα χερια του ο Τιγρης....κατα του Ολυμπιακου.
Καταρχην απο ποτε συναλασεται το SDNA με ...φοροφυγαδες που χρωστουν εκατομυρια ευρω στο Δημοσιο  και τους παιρνει και...συνεντευξεις?
Νεα μοδα ειναι αυτη? και εκει τα στραβα ματια?
Ποιο ηταν το ισχυρο χαρτι του Τιγρη?
Να ψαξει αν ασκει διοικηση ο Βαγγελης Μαρινακης στον Ολυμπιακο...εδω εξεταζεται η δικη σου περιπτωση Τιγρη,και οχι του Μαρινακη...αλλα και ακομα ετσι αν το θες εδω και ποσο καιρο εχει δημιουργηθει το νεο ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακος και το ξερει οχι μονο η ΕΕΑ αλλα και οι...πετρες.
Και οσον αφορα την...Ιντερπολ Τιγρη μου αυτα ειναι τα μυθευματα της Sun που για ακομη μια φορα εντεταλμενα γραφει τις παπαριες της για τον Μαρινακη.
Αν ηθελε η...Ιντερπολ θα τον ειχε βρει για πλακα και οχι οπως εσενα που δεν σε βρισκει ο...Δικαστικος κλητηρας...αντε μπραβο.
Και για να σου πω ενα ακομα νεο...Ο Μαρινακης απαλαχτηκε απο την υποθεση κοριοπολις απο την Εισαγγελεια Εφετων γιατι δεν προεκυπτε κανενα στοιχειο εις βαρος του...
Αντε συνεχισε τα καραγκιοζιλικια που εκανες και παλια...να σβηνεις τα φωτα και να πεφτεις κατω...μαθημενοι στα κολπα σου εμεις οι παλιοτεροι Τιγρη.
Αμα θες παντως πηγαινε και στον...ΟΗΕ...να καταγγειλεις την...ΕΕΑ.
Ιδου και η ειδηση...
Κατά της απόφασης της EEA θα κινηθεί ο  Μελισσανίδης 

Τραβάει την υπόθεση στα άκρα ο Μελισσανίδης

Νομικά κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει αποφασίσει να κινηθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Ο ισχυρός άνδρας της Aegean δείχνει αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα την υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ και του ίδιου και να φτάσει μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.
«Κανείς δεν πρόκειται να μου απαγορεύσει να αγαπάω την ΑΕΚ και να ενδιαφέρομαι γι' αυτήν. Όμως, είναι γνωστό ότι δεν έχω κανένα θεσμικό ρόλο στην ομάδα, ενώ η μετοχική και διοικητική σύνθεση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρες, με πρόσωπα υπαρκτά, που έχουν ξεκάθαρους ρόλους. 
Από όσα γνωρίζω, αυτή η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Μελισσανίδη, κάτι που προκύπτει από την καθημερινή της λειτουργία και την οικονομική της αυτοτέλεια», τονίζεται από την πλευρά του ιδιοκτήτη της Aegean.

Δεν υπάρχουν σχόλια: