moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Αποψε το πρωτο Ολλανδικο τεστ με την Τβεντε

Αποψε το πρωτο Ολλανδικο τεστ με την Τβεντε

Στην Ολλανδία βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός, όπου πραγματοποιεί στο Έρμελο στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.
Στο διάστημα παραμονής του στη χώρα της τουλίπας, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα δώσει τρία φιλικά.
Το πρώτο, θα πραγματοποιηθεί αποψε Τετάρτη στις 20.00 μμ, ( NS1) απέναντι στην Τβέντε .

Η ολλανδική ομάδα προέρχεται από μία κακή χρονιά, κατά την οποία τερμάτισε στη 10η θέση της Eredevisie και φέτος θέλει να επανέλθει στις πρώτες θέσεις.

Ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να «χτίζει» τον νέο Ολυμπιακό και περιμένει να δει αρκετά πράγματα, από αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις.
Το μοντάρισμα του Θρύλου συνεχίζεται, και τα φιλικά είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «δέσουν» οι παίκτες και να βγάλουν τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής τους.

Στο φιλικό με την Τβέντε δεν αναμένεται να αγωνιστούν ο Δημήτρης Σιόβας και ο Αρτούρ Μαζουακού, οι οποίοι, πάντως, δεν έχουν κάτι ανησυχητικό.
Αντίθετα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να παίξει για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα, ο νεοαποκτηθείς, Άλφρεντ Φινμπόγκασον.
Ο Ισλανδός επιθετικός δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί ένα διάστημα να μάθει τους συμπαίκτες του και το παιχνίδι της νέας του ομάδας.

Τέλος, να θυμίσουμε πως τα επόμενα φιλικά του Ολυμπιακού στην Ολλανδία, είναι το Σάββατο με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ, ενώ είναι πολύ πιθανό να κλειστεί άλλο ένα, για τις 4 Αυγούστου με αντίπαλο την τουρκική Σίβασπορ, που προετοιμάζεται κι εκείνη στην Ολλανδία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: