moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Έρμελο

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Έρμελο

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στο Έρμελο συμπεριλαμβάνοντας τον Φινμπόγκασον. 
Διαβάστε ποιοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του.

Την Δευτέρα (27/7) ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Ολλανδία και το Έρμελο, στο πλαίσιο του επόμενου σταδίου της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Εκεί δεν θα δώσουν το παρών όσοι παίκτες είχε στην διάθεση του μέχρι σήμερα ο Μάρκο Σίλβα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός σε πρώτη φάση έκοψε πέντε ποδοσφαιριστές από την αποστολή, τους οποίους είχε έως τώρα μαζί του σε Αυστρία και Τουρκία ενώ υπάρχουν και κάποιοι που παραμένουν στην Αθήνα λόγω τραυματισμών.

Ο Σίλβα πήρε μαζί του το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του λιμανιού, τον Φινμπόγκασον, ενώ συμπεριέλαβε στην 29άδα και τον Γιαννιώτα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Έρμελο είναι οι:

Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μαζουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντίελαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντούρμαζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγιεβιτς, Μαννιάτης.

Στην Αθήνα γιατί ταλαιπωρούνται από κάποιους τραυματισμούς θα παραμείνουν οι Κολοβός, Τζανδάρης, Μποτία και Γούτας.

Εκτός αποστολής αν και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού έμειναν οι Ολαϊτάν, Μαρτίνες, Γιαταμπαρέ, Καραμάνος και Μπενίτες που σε πρώτη φάση δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο
 Μάλιστα για τον Παραγουανό επιθετικό ακούγεται πως είναι θέμα χρόνου η ένταξη του στην Κρουζ Αζούλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: